Kapusan Tresno (mc rean)



Versi: MC ReaN ft. Hendarhandz

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

tresno iki janji iki saiki tok blenjani,
opo awakmu ora sayang ora gelem sesandingan,
roso ati tambah loro rasane ra karuan,
naliko awakmu ngajak aku bubaran..

wis tak ikhlaske mungkin iki wis dadi dalane,
mugi gusti ngijabahi mugi oleh gantine,
wanito sing bakal setyo tekan saklawase,
ora mandang rupo pangkat ugo masa lalune..

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

tresno sing tulus iki yo mung kanggo sliramu,
nganti tekane mati yo mung kowe neng atiku,
bakalan tak turuti sing dadi penjalukmu,
nanging ngopo balesanmu,
kowe malah ninggal aku gawe loro atiku..

jare kowe setyo nyatane kowe mbalelo,
minggat ro lanangan liyo,
neng ngarepku ngomong tresno,
ora bakal keno godha,
nanging kabeh omonganmu ora ono le nyoto..

Atiku iki wis kebacut keloro,
Amergo aku mung tok sio-sio..
Mungkin iki wis takdire sing kuoso,
Kowe aku ra iso dadi siji..

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zlsqpqci]
[ar: MC ReaN ft. Hendarhandz]
[ti: Kapusan Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:00.03]Kapusan Tresno
[00:00.03]by: MC ReaN ft. Hendarhandz
[00:14.03]
[00:16.03]>>>
[00:17.03]>>
[00:18.03]>
[00:19.03]Tresnoku kanggo sliramu,
[00:24.91]Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
[00:33.67]Nanging ngopo kowe malah tego,
[00:40.88]Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
[00:48.62]
[00:49.55]tresno iki janji iki saiki tok blenjani,
[00:53.03]opo awakmu ora sayang ora gelem sesandingan,
[00:57.31]roso ati tambah loro rasane ra karuan,
[01:01.36]naliko awakmu ngajak aku bubaran..
[01:04.71]wis tak ikhlaske mungkin iki wis dadi dalane,
[01:08.37]mugi gusti ngijabahi mugi oleh gantine,
[01:12.28]wanito sing bakal setyo tekan saklawase,
[01:15.95]ora mandang rupo pangkat ugo masa lalune..
[01:20.24]Tresnoku kanggo sliramu,
[01:26.39]Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
[01:35.02]Nanging ngopo kowe malah tego,
[01:42.16]Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
[01:50.24]tresno sing tulus iki yo mung kanggo sliramu,
[01:54.70]nganti tekane mati yo mung kowe neng atiku,
[01:58.62]bakalan tak turuti sing dadi penjalukmu,
[02:02.41]nanging ngopo balesanmu,
[02:04.71]kowe malah ninggal aku gawe loro atiku..
[02:08.43]jare kowe setyo nyatane kowe mbalelo,
[02:11.66]minggat ro lanangan liyo,
[02:14.20]neng ngarepku ngomong tresno,
[02:16.13]ora bakal keno godha,
[02:17.99]nanging kabeh omonganmu ora ono le nyoto..
[02:21.35]Atiku iki wis kebacut keloro,
[02:28.37]Amergo aku mung tok sio-sio..
[02:34.77]Mungkin iki wis takdire sing kuoso,
[02:41.59]Kowe aku ra iso dadi siji..
[02:50.35]
[02:52.02]Tresnoku kanggo sliramu,
[02:58.33]Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
[03:07.03]Nanging ngopo kowe malah tego,
[03:14.54]Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
[03:22.49]Tresnoku kanggo sliramu,
[03:28.89]Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
[03:37.70]Nanging ngopo kowe malah tego,
[03:44.54]Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
[03:53.05]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s