Kapusan Tresno (mc rean)

Versi: MC ReaN ft. Hendarhandz

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

tresno iki janji iki saiki tok blenjani,
opo awakmu ora sayang ora gelem sesandingan,
roso ati tambah loro rasane ra karuan,
naliko awakmu ngajak aku bubaran..

wis tak ikhlaske mungkin iki wis dadi dalane,
mugi gusti ngijabahi mugi oleh gantine,
wanito sing bakal setyo tekan saklawase,
ora mandang rupo pangkat ugo masa lalune..

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

tresno sing tulus iki yo mung kanggo sliramu,
nganti tekane mati yo mung kowe neng atiku,
bakalan tak turuti sing dadi penjalukmu,
nanging ngopo balesanmu,
kowe malah ninggal aku gawe loro atiku..

jare kowe setyo nyatane kowe mbalelo,
minggat ro lanangan liyo,
neng ngarepku ngomong tresno,
ora bakal keno godha,
nanging kabeh omonganmu ora ono le nyoto..

Atiku iki wis kebacut keloro,
Amergo aku mung tok sio-sio..
Mungkin iki wis takdire sing kuoso,
Kowe aku ra iso dadi siji..

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *