Kapusan Tresno (ndx aka)



Versi: NDX AKA ft.R2D ft. Intan Seksi

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Saikine jelas uwis genah kowe salah,
Atiku tok gawe panas kowe sik kakean polah,
Muni menyang kerjo nglembur isuk tekan sore,
Malah kowe lungo karo lanangan kae..

Tiwas tak konangi neng ngarep mataku,
Digegem tanganmu dirangkul awakmu,
Jane aku mangkel aku nahan emosi,
Tak rasa-rasakke watakmu koyo bayi..

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Tak pikir-pikir kowe soyo ra mutu,
Kok nyatane malah tambah mayak tingkah polahmu,
Uwis tak ngapuro janjimu ra mbaleni,
Lha kok soyo ndodro caramu ngobong ati..

Saiki kerep slenco omongamu leda-lede,
Seneng cekelan hp lha kok mayak bm-me,
Jare slamat siang untuk seseorang,
Lha kok tak sawang-sawang bm-mu tok nggo cah lanang..

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Ra iso dibacutke sempal-sempal atiku,
Mencintai dirimu jebul mung buang wektu,
Janjimu setia dalam suka dan duka,
Tur kenyataannya manis dilambe saja..

Wis kebacut kagol ra tau kok ajeni,
Dipikir soyo mbrodol kowe kerep alibi,
Alesanmu ra jelas ra iso tak nggo meneng,
Jare konco lawas kok ngelap tisue neng duwur weteng..

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Dipikir wae sopo wonge sing betah,
Nduwe bojo kowe mung kakean polah,
Retio biyen aku wegah nompo tresnamu,
Dadine koyo ngene duwe pacar sik wagu..

Pancen tak jarag aku nggolek gantimu,
Cintamu ora mutu mung buang-buang wektu,
Modalmu muk dengkul bikin hatiku resah,
Ra tau perihatin isane muk jaluk jatah..

Apik’e bubar diteruske soyo ambyar,
Dilalekno kabeh ra sah ngganggu meneh aku muak..
Lanangan koyo kowe ra iso dijagakke,
Kakean curiga bikin runyam semua putus aja..
Yo wis daa..
———————
[ver: lyrics]
[id: cqvkowci]
[ar: NDX AKA ft.R2D ft. Intan Seksi]
[ti: Kapusan Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.04]Kapusan Tresno
[00:00.04]by: NDX AKA ft.R2D ft. Intan Seksi
[00:09.04]
[00:11.04]>>>
[00:12.04]>>
[00:13.04]>
[00:14.04]Cukup semene,
[00:17.14]Cerito aku lan kowe..
[00:20.58]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[00:24.26]Loro ati..
[00:27.99]Nek tetep tok jalani,
[00:31.59]Sama saja bunuh diri,
[00:35.25]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[00:38.80]Luwih apik aku yang pergi..
[00:44.08]Saikine jelas uwis genah kowe salah,
[00:46.87]Atiku tok gawe panas kowe sik kakean polah,
[00:50.78]Muni menyang kerjo nglembur isuk tekan sore,
[00:55.13]Malah kowe lungo karo lanangan kae..
[00:58.86]Tiwas tak konangi neng ngarep mataku,
[01:01.72]Digegem tanganmu dirangkul awakmu,
[01:05.32]Jane aku mangkel aku nahan emosi,
[01:08.85]Tak rasa-rasakke watakmu koyo bayi..
[01:12.77]Cukup semene,
[01:15.50]Cerito aku lan kowe..
[01:19.23]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[01:22.90]Loro ati..
[01:26.56]Nek tetep tok jalani,
[01:30.03]Sama saja bunuh diri,
[01:33.83]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[01:37.36]Luwih apik aku yang pergi..
[01:43.20]Tak pikir-pikir kowe soyo ra mutu,
[01:45.50]Kok nyatane malah tambah mayak tingkah polahmu,
[01:49.66]Uwis tak ngapuro janjimu ra mbaleni,
[01:53.45]Lha kok soyo ndodro caramu ngobong ati..
[01:57.06]Saiki kerep slenco omongamu leda-lede,
[02:01.03]Seneng cekelan hp lha kok mayak bm-me,
[02:04.44]Jare slamat siang untuk seseorang,
[02:07.80]Lha kok tak sawang-sawang bm-mu tok nggo cah lanang..
[02:11.96]Cukup semene,
[02:14.57]Cerito aku lan kowe..
[02:17.98]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[02:21.40]Loro ati..
[02:25.31]Nek tetep tok jalani,
[02:28.85]Sama saja bunuh diri,
[02:32.58]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[02:36.18]Luwih apik aku yang pergi..
[02:42.02]Ra iso dibacutke sempal-sempal atiku,
[02:45.36]Mencintai dirimu jebul mung buang wektu,
[02:49.08]Janjimu setia dalam suka dan duka,
[02:52.55]Tur kenyataannya manis dilambe saja..
[02:56.41]Wis kebacut kagol ra tau kok ajeni,
[02:59.89]Dipikir soyo mbrodol kowe kerep alibi,
[03:03.61]Alesanmu ra jelas ra iso tak nggo meneng,
[03:07.46]Jare konco lawas kok ngelap tisue neng duwur weteng..
[03:11.14]Cukup semene,
[03:13.87]Cerito aku lan kowe..
[03:17.78]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[03:21.45]Loro ati..
[03:24.92]Nek tetep tok jalani,
[03:28.46]Sama saja bunuh diri,
[03:32.26]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[03:36.04]Luwih apik aku yang pergi..
[03:41.32]Dipikir wae sopo wonge sing betah,
[03:44.05]Nduwe bojo kowe mung kakean polah,
[03:47.71]Retio biyen aku wegah nompo tresnamu,
[03:51.69]Dadine koyo ngene duwe pacar sik wagu..
[03:55.17]Pancen tak jarag aku nggolek gantimu,
[03:58.77]Cintamu ora mutu mung buang-buang wektu,
[04:02.68]Modalmu muk dengkul bikin hatiku resah,
[04:06.17]Ra tau perihatin isane muk jaluk jatah..
[04:10.20]Apik’e bubar diteruske soyo ambyar,
[04:16.66]Dilalekno kabeh ra sah ngganggu meneh aku muak..
[04:24.36]Lanangan koyo kowe ra iso dijagakke,
[04:30.82]Kakean curiga bikin runyam semua putus aja..
[04:38.39]Yo wis daa..
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s