Kapusan Tresno (tasho & the nugies)



Versi: Tasho & The Nugies

Ceritane mbiyen pas wayahe sore,
Aku teko nalikane kowe mulih kerjo..
Ceritane tuku tahu karo tempe
Seksi ngarep tugu wedhi..

Ajur atiku bubrah ra karuan,
Nalikane ndelok kowe gandengan..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

reff:
Biyen tresno aku akhire yo mung kecu,
Biyen bebarengan saiki ra karuan..
Ibarat gelas kosong sing ra ono isine,
Ati iki wis luwung wis ra ono ajine..

Dulu sayang-sayangan saiki kowe konangan,
Nek mbiyen cemburu saiki ngaku kleru..
Atiku wis kelaran rasane loro tenan,
Yo wis sak karepmu sak penake udelmu..

Ajur atiku bubrah ra karuan,
Nalikane ndelok kowe gandengan..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

Wis cukup semene anggonku tresno kowe,
Wis cukup semene lehmu nggawe aku kere..
Kimcil moto bondho sifatmu pancen olo,
Ayumu ra sepiro ning nggawe ati loro..

Saiki kowe sambat ning nggawe ati njepat,
Saiki ngaku tresno ning nggawe aku cidro,
Yo wis ngono wae saiki penak dewe..

Ajur atiku bubrah ra karuan,
Nalikane ndelok kowe gandengan..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..
——————–
[ver: lyrics]
[id: inohozci]
[ar: Tasho & The Nugies]
[ti: Kapusan Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:00.02]Kapusan Tresno
[00:00.02]by: Tasho & The Nugies
[00:09.02]
[00:11.02]>>>
[00:12.02]>>
[00:13.02]>
[00:14.02]Ceritane mbiyen pas wayahe sore,
[00:19.86]Aku teko nalikane kowe mulih kerjo..
[00:26.08]Ceritane tuku tahu karo tempe,
[00:32.32]Seksi ngarep tugu wedhi..
[00:39.00]Ajur atiku bubrah ra karuan,
[00:45.55]Nalikane ndelok kowe gandengan..
[00:50.73]
[00:52.79]Kowe lungo soko aku,
[00:57.34]Ninggalke roso tresnaku..
[01:04.52]Coba elingo wayah isih tresno,
[01:10.76]Jebul kowe mung lamis aku cidro..
[01:16.37]
[01:41.05]>>>
[01:42.05]>>
[01:43.05]>
[01:44.05]Biyen tresno aku akhire yo mung kecu,
[01:46.67]Biyen bebarengan saiki ra karuan..
[01:49.67]Ibarat gelas kosong sing ra ono isine,
[01:52.85]Ati iki wis luwung wis ra ono ajine..
[01:56.22]Dulu sayang-sayangan saiki kowe konangan,
[01:59.34]Nek mbiyen cemburu saiki ngaku kleru..
[02:02.46]Atiku wis kelaran rasane loro tenan,
[02:05.83]Yo wis sak karepmu sak penake udelmu..
[02:09.33]Ajur atiku bubrah ra karuan,
[02:15.19]Nalikane ndelok kowe gandengan..
[02:21.31]Kowe lungo soko aku,
[02:26.80]Ninggalke roso tresnaku..
[02:34.04]Coba elingo wayah isih tresno,
[02:40.21]Jebul kowe mung lamis aku cidro..
[02:46.89]Wis cukup semene anggonku tresno kowe,
[02:50.45]Wis cukup semene lehmu nggawe aku kere..
[02:53.82]Kimcil moto bondho sifatmu pancen olo,
[02:57.12]Ayumu ra sepiro ning nggawe ati loro..
[03:00.49]Saiki kowe sambat ning nggawe ati njepat,
[03:03.24]Saiki ngaku tresno ning nggawe aku cidro,
[03:06.55]Yo wis ngono wae saiki penak dewe..
[03:12.35]Ajur atiku bubrah ra karuan,
[03:18.90]Nalikane ndelok kowe gandengan..
[03:25.27]Kowe lungo soko aku,
[03:31.01]Ninggalke roso tresnaku..
[03:37.56]Coba elingo wayah isih tresno,
[03:44.55]Jebul kowe mung lamis aku cidro..
[03:50.85]Kowe lungo soko aku,
[03:56.78]Ninggalke roso tresnaku..
[04:03.52]Coba elingo wayah isih tresno,
[04:10.07]Jebul kowe mung lamis aku cidro..
[04:15.81]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s