Kapusan Tresno (tasho & the nugies)


Versi: Tasho & The Nugies

Ceritane mbiyen pas wayahe sore,
Aku teko nalikane kowe mulih kerjo..
Ceritane tuku tahu karo tempe
Seksi ngarep tugu wedhi..

Ajur atiku bubrah ra karuan,
Nalikane ndelok kowe gandengan..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

reff:
Biyen tresno aku akhire yo mung kecu,
Biyen bebarengan saiki ra karuan..
Ibarat gelas kosong sing ra ono isine,
Ati iki wis luwung wis ra ono ajine..

Dulu sayang-sayangan saiki kowe konangan,
Nek mbiyen cemburu saiki ngaku kleru..
Atiku wis kelaran rasane loro tenan,
Yo wis sak karepmu sak penake udelmu..

Ajur atiku bubrah ra karuan,
Nalikane ndelok kowe gandengan..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

Wis cukup semene anggonku tresno kowe,
Wis cukup semene lehmu nggawe aku kere..
Kimcil moto bondho sifatmu pancen olo,
Ayumu ra sepiro ning nggawe ati loro..

Saiki kowe sambat ning nggawe ati njepat,
Saiki ngaku tresno ning nggawe aku cidro,
Yo wis ngono wae saiki penak dewe..

Ajur atiku bubrah ra karuan,
Nalikane ndelok kowe gandengan..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *