Nyemoni Lakon

“Nyemoni Lakon” Versi Cak Diqin

Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..

reff:
Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *