Nyemoni Lakon



Versi: Cak Diqin

Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..

reff:
Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: unlionci]
[ar: Cak Diqin]
[ti: Nyemoni Lakon]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.01]Nyemoni Lakon
[00:00.01]by: Cak Diqin
[00:22.01]
[00:24.01]>>>
[00:25.01]>>
[00:26.01]>
[00:27.01]Udan grimis nyemoni lakonku,
[00:34.21]Udan tangis banjir ing pipiku..
[00:40.56]Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
[00:46.86]Opo tondho pedhote tresnaku..
[00:55.66]
[00:58.04]Denok ayu pinter lelamisan,
[01:04.27]Roso welasmu wis babar pisan..
[01:11.26]Aku salah opo aku dosa opo,
[01:17.75]Kowe tego nggandeng priyo liyo..
[01:25.67]
[01:33.22]Opo mergo donya brono,
[01:39.90]Opo endahing sulistyo..
[01:46.70]Nyoto lamis samudono,
[01:50.20]janji manis amung muspro,
[01:53.82]Wis ben gelo aku lilo..
[01:59.56]
[02:01.43]Matur nuwun gusti paring coba,
[02:09.11]Ndadosno kulo saget dewoso..
[02:16.72]Amung pamujiku denok bocah ayu,
[02:22.96]Pilihanmu priyo kang satuhu..
[02:29.76]
[02:55.09]>>>
[02:56.09]>>
[02:57.09]>
[02:58.09]Udan grimis nyemoni lakonku,
[03:04.59]Udan tangis banjir ing pipiku..
[03:11.39]Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
[03:17.76]Opo tondho pedhote tresnaku..
[03:24.75]
[03:28.40]Denok ayu pinter lelamisan,
[03:35.37]Roso welasmu wis babar pisan..
[03:41.86]Aku salah opo aku dosa opo,
[03:48.60]Kowe tego nggandeng priyo liyo..
[03:55.33]
[04:04.02]Opo mergo donya brono,
[04:10.81]Opo endahing sulistyo..
[04:17.49]Nyoto lamis samudono,
[04:21.04]janji manis amung muspro,
[04:24.41]Wis ben gelo aku lilo..
[04:29.84]
[04:33.09]Matur nuwun gusti paring coba,
[04:40.54]Ndadosno kulo saget dewoso..
[04:47.59]Amung pamujiku denok bocah ayu,
[04:53.83]Pilihanmu priyo kang satuhu..
[05:01.13]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s