Korupsi Cinta

“Korupsi Cinta” Versi Henny

Jare sampean ora due rabi,
Tapi buktine rabine ngolati..
Kula kang emong wayuan,
Masih akeh lanang..

Dasar sampean korupsi ning cinta,
Wis due rabi ngakue perjaka..
Kien wis jelas ning mata,
Due keluarga..

reff:
Kula bli niat ngrebut lakine batur,
Saking sampean cinta bli jujur..

Nandur bengkoang cukule buah anggur,
Sun isin wirang kawine gugur..

Lara ati duh perih dibohongi kekasih,
Lanang wis due rabi..

Dasar sampean korupsi ning cinta,
Wis due rabi ngakue perjaka..
Kien wis jelas ning mata,
Due keluarga..

reff:
Kula bli niat ngrebut lakine batur,
Saking sampean cinta bli jujur..

Nandur bengkoang cukule buah anggur,
Sun isin wirang kawine gugur..

Lara ati duh perih dibohongi kekasih,
Lanang wis due rabi..

Jare sampean ora due rabi,
Tapi buktine rabine ngolati..
Kula kang emong wayuan,
Masih akeh lanang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *