Kapusan Janji



Versi: Didi Kempot

WANGINE KEMBANG TRESNO KARI TILASE,
NINGOPO KOWE CIDRO LALI JANJINE..
LUNGAMU GAWE GELO NYIKSO ATIKU LORO,
AKU WONG ISIH URIP MBOK ANGGEP WIS TANPO NYOWO..

NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

REFF:
NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..
———————–
[ver: lyrics]
[id: auusonci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kapusan Janji]
[al: Dhut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:21]
[00:00.01]Kapusan Janji
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Wangine kembang tresno
[00:34.71]kari tilase..
[00:37.77]Ningopo kowe cidro,
[00:41.92]lali janjine..
[00:45.17]Lungamu gawe gelo,
[00:48.96]nyikso atiku loro,
[00:53.23]Aku wong isih urip,
[00:56.19]mbok anggep wis tanpo nyowo..
[00:59.79]
[01:03.09]Ningopo ono tresno,
[01:06.61]yen kudu pisah..
[01:10.17]Sewengi aku seneng,
[01:13.92]seprene susah..
[01:17.24]Tresnamu uwis ilang,
[01:20.67]garing kegowo angin..
[01:24.99]Yen ngerti koyo ngene,
[01:27.46]kenal kowe ora pengen..
[01:32.96]
[01:35.00]Larane ati iki,
[01:38.24]nganti kapan ora ngerti..
[01:42.37]Seprene ra ono wong,
[01:45.19]sing nampani..
[01:48.23]
[01:49.02]Larane ati iki,
[01:52.34]nganti kapan ora ngerti..
[01:56.95]Marine yen k’we teko,
[02:00.04]ngugemi janjimu..
[02:04.16]
[02:28.08]>>>
[02:29.08]>>
[02:30.08]>
[02:31.08]Ningopo ono tresno,
[02:34.88]yen kudu pisah..
[02:37.99]Sewengi aku seneng,
[02:41.51]seprene susah..
[02:45.19]Tresnamu uwis ilang,
[02:48.56]garing kegowo angin..
[02:52.43]Yen ngerti koyo ngene,
[02:55.49]kenal kowe ora pengen..
[03:00.85]
[03:03.29]Larane ati iki,
[03:06.41]nganti kapan ora ngerti..
[03:10.21]Seprene ra ono wong,
[03:13.40]sing nampani..
[03:16.52]
[03:17.76]Larane ati iki,
[03:20.38]nganti kapan ora ngerti..
[03:23.94]Marine yen k’we teko,
[03:27.50]ngugemi janjimu..
[03:31.24]Larane ati iki,
[03:34.83]nganti kapan ora ngerti..
[03:38.42]Seprene ra ono wong,
[03:41.54]sing nampani..
[03:44.47]
[03:45.72]Larane ati iki,
[03:48.59]nganti kapan ora ngerti..
[03:52.21]Marine yen k’we teko,
[03:55.89]ngugemi janjimu..
[03:59.70]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s