Kapusan Janji


Versi: Didi Kempot

WANGINE KEMBANG TRESNO KARI TILASE,
NINGOPO KOWE CIDRO LALI JANJINE..
LUNGAMU GAWE GELO NYIKSO ATIKU LORO,
AKU WONG ISIH URIP MBOK ANGGEP WIS TANPO NYOWO..

NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

REFF:
NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *