Ninja Opo Vespa



Versi: Nella Kharisma

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..

Sayang rungokno suarane atiku,
Wis kebacut kedanan sliramu..
Senajan akeh lanangan sing nyedak’i,
Nanging ati iki wis terkunci..

Bola bali aku diiming-imingi bondho,
Dikiro gampang digodha..

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..

ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan,
mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan,
atine menungso ora biso dipeksakke,
dilakoni kanti pilihane dewe-dewe..

kowe arep ngreyen motor ninja sak karepmu,
uripmu njagagke warisan wong tuamu,
jangan samakan aku seperti yang lainnya,
senajan gur numpak vespa tetep dicinta..

Bola bali aku diiming-imingi bondho,
Dikiro gampang digodha..

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lnnkopci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ninja Opo Vespa]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.02]Ninja Opo Vespa
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:17.02]
[00:19.02]>>>
[00:20.02]>>
[00:21.02]>
[00:22.02]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[00:27.70]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[00:33.34]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[00:38.77]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[00:44.70]
[01:09.53]Sayang rungokno suarane atiku,
[01:14.59]Wis kebacut kedanan sliramu..
[01:20.20]Senajan akeh lanangan sing nyedak’i,
[01:25.88]Nanging ati iki wis terkunci..
[01:32.06]Bola bali aku diiming-imingi bondho,
[01:37.30]Dikiro gampang digodha..
[01:43.73]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[01:48.47]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[01:54.58]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[02:00.01]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[02:07.00]
[02:19.03]ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan,
[02:22.29]mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan,
[02:24.91]atine menungso ora biso dipeksakke,
[02:27.91]dilakoni kanti pilihane dewe-dewe..
[02:30.78]kowe arep ngreyen motor ninja sak karepmu,
[02:33.71]uripmu njagagke warisan wong tuamu,
[02:36.70]jangan samakan aku seperti yang lainnya,
[02:39.51]senajan gur numpak vespa tetep dicinta..
[02:42.88]Bola bali aku diiming-imingi bondho,
[02:47.12]Dikiro gampang digodha..
[02:53.99]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[02:58.73]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[03:04.85]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[03:10.34]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[03:16.39]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[03:21.44]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[03:27.68]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[03:33.11]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[03:39.48]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s