Akeh Buktine



Versi: Nok Imah ft. Sarka Ook

Lk:
Nok imah apa sih ora kepengen,
Apa ora kesirian ning wong sejen..
Akeh buktine teka sing kana,
Bisa gawe umah mewah..

Pr:
Duh kang sarka sampean maksude apa,
Wani ngomong mengkonon ning diri kula..
Kula wong wadon dudu bli gelem,
Watir mengko kakang macem-macem..

reff:
Pr:
Wis akeh buktine,
Laki ditinggal rabine..
Yen krasa bli tahan,
Kluyuran luru sasaran..

Lk:
Senok aja curiga,
Ning kakang kudu percaya..
Kakang pasti setia,
Nunggu sampe senok teka..

reff:
Pr:
Wis akeh buktine,
Laki ditinggal rabine..
Yen krasa bli tahan,
Kluyuran luru sasaran..

Lk:
Senok aja curiga,
Ning kakang kudu percaya..
Kakang pasti setia,
Nunggu sampe senok teka..

Pr:
Duh kang sarka tulung kakang aja maksa,
Mending bareng bareng wong loro usaha..
Bari dedonga ning kang kuasa,
Susah seneng ketunggon bareng..

Lk:
Nok imah kakang ngrasa bahagia,
Due rabi sabar uga panerima..
Kayane langka sejagat buana,
Sing sabare kaya nok imah..
———————–
[ver: lyrics]
[id: nnwlooci]
[ar: Nok Imah ft. Sarka Ook]
[ti: Akeh Buktine]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:00.04]Akeh Buktine
[00:00.04]by: Nok Imah ft. Sarka Ook
[00:44.04]
[00:46.04]>>>
[00:47.04]>>
[00:48.04]>
[00:49.04]Lk: Nok imah apa sih ora kepengen,
[00:56.53]Lk: Apa ora kesirian ning wong sejen..
[01:03.03]Lk: Akeh buktine teka sing kana,
[01:09.42]Lk: Bisa gawe umah mewah..
[01:15.39]
[01:30.29]Pr: Duh kang sarka sampean maksude apa,
[01:36.94]Pr: Wani ngomong mengkonon ning diri kula..
[01:43.64]Pr: Kula wong wadon dudu bli gelem,
[01:50.05]Pr: Watir mengko kakang macem-macem..
[01:56.31]
[02:26.12]>>>
[02:27.12]>>
[02:28.12]>
[02:29.12]Pr: Wis akeh buktine,
[02:33.12]Pr: Laki ditinggal rabine..
[02:36.61]Pr: Yen krasa bli tahan,
[02:39.91]Pr: Kluyuran luru sasaran..
[02:45.50]
[03:03.76]Lk: Senok aja curiga,
[03:06.99]Lk: Ning kakang kudu percaya..
[03:10.71]Lk: Kakang pasti setia,
[03:13.57]Lk: Nunggu sampe senok teka..
[03:19.16]
[03:50.07]>>>
[03:51.07]>>
[03:52.07]>
[03:53.07]Pr: Wis akeh buktine,
[03:56.57]Pr: Laki ditinggal rabine..
[03:59.86]Pr: Yen krasa bli tahan,
[04:03.22]Pr: Kluyuran luru sasaran..
[04:08.87]
[04:27.50]Lk: Senok aja curiga,
[04:30.42]Lk: Ning kakang kudu percaya..
[04:34.15]Lk: Kakang pasti setia,
[04:37.07]Lk: Nunggu sampe senok teka..
[04:42.47]
[04:45.89]Pr: Duh kang sarka tulung kakang aja maksa,
[04:52.90]Pr: Mending bareng bareng wong loro usaha..
[04:59.74]Pr: Bari dedonga ning kang kuasa,
[05:06.38]Pr: Susah seneng ketunggon bareng..
[05:12.09]
[05:27.44]Lk: Nok imah kakang ngrasa bahagia,
[05:34.08]Lk: Due rabi sabar uga panerima..
[05:41.04]Lk: Kayane langka sejagat buana,
[05:47.19]Lk: Sing sabare kaya nok imah..
[05:53.34]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s