Katut Lanangan



Versi: Cak Dikin

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..
———————
[ver: lyrics]
[id: vsiqokci]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Katut Lanangan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.05]Katut Lanangan
[00:00.05]by: Cak Dikin
[00:12.05]
[00:14.05]>>>
[00:15.05]>>
[00:16.05]>
[00:17.05]Wis tak trimo lakon iki,
[00:21.55]Nadyan abot tak songgo..
[00:25.15]Kowe ngibaske tresnaku,
[00:29.41]Gandeng karo wong liyo..
[00:32.97]
[00:33.65]Tak akoni aku iki,
[00:37.35]Wong lanang tanpo bondho..
[00:41.16]Senadyan babakan ganteng,
[00:46.03]Aku koyo arjuno..
[00:49.34]
[00:50.05]Opo penak’e tak santet,
[00:53.98]Nanging hukume dosa..
[00:57.40]Opo penak’e tak bacok,
[01:02.00]Nanging wedi penjoro..
[01:05.35]
[01:06.07]Nanging yen tak nengke wae,
[01:09.81]Soyo remuk neng dhodho..
[01:13.40]Bunuh diri nganggo tali,
[01:17.93]Mengko gek kroso loro..
[01:21.50]
[01:22.00]Opo penak edan wae,
[01:25.90]Wudo nglilingi deso..
[01:29.77]
[01:44.06]>>>
[01:45.06]>>
[01:46.06]>
[01:47.06]Opo ora eling,
[01:52.06]Mangan bareng sego kucing..
[01:56.78]Opo kowe lali,
[02:00.18]Jejeg bareng speda jengki..
[02:04.57]Opo ra kelingan,
[02:08.13]Tak utangke rok span..
[02:12.79]Wujud tresno wujud sayang,
[02:17.09]Kubek tinggal glanggang..
[02:20.96]
[02:21.32]Wis tak trimo lakon iki,
[02:25.82]Nadyan abot tak songgo..
[02:29.69]Kowe ngibaske tresnaku,
[02:33.87]Gandeng karo wong liyo..
[02:37.12]
[02:38.05]Tak akoni aku iki,
[02:41.86]Wong lanang tanpo bondho..
[02:45.60]Senadyan babakan ganteng,
[02:50.10]Aku koyo arjuno..
[02:53.32]
[02:54.45]Opo penak edan wae,
[02:58.04]Wudo nglilingi deso..
[03:03.41]
[03:18.07]>>>
[03:19.07]>>
[03:20.07]>
[03:21.07]Opo ora eling,
[03:24.47]Mangan bareng sego kucing..
[03:28.77]Opo kowe lali,
[03:32.08]Jejeg bareng speda jengki..
[03:36.88]Opo ra kelingan,
[03:40.13]Tak utangke rok span..
[03:45.00]Wujud tresno wujud sayang,
[03:48.87]Kubek tinggal glanggang..
[03:53.67]
[03:54.65]Wis tak trimo lakon iki,
[03:58.48]Nadyan abot tak songgo..
[04:01.99]Kowe ngibaske tresnaku,
[04:06.30]Gandeng karo wong liyo..
[04:09.67]
[04:10.85]Tak akoni aku iki,
[04:14.35]Wong lanang tanpo bondho..
[04:17.97]Senadyan babakan ganteng,
[04:22.40]Aku koyo arjuno..
[04:25.83]
[04:26.27]Opo penak’e tak santet,
[04:30.58]Nanging hukume dosa..
[04:34.20]Opo penak’e tak bacok,
[04:38.45]Nanging wedi penjoro..
[04:41.82]
[04:42.88]Nanging yen tak nengke wae,
[04:46.57]Soyo remuk neng dhodho..
[04:50.25]Bunuh diri nganggo tali,
[04:54.49]Mengko gek kroso loro..
[04:57.99]
[04:58.92]Opo penak edan wae,
[05:02.42]Wudo nglilingi deso..
[05:07.03]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s