Ndang Minggato (Despacito Jawa)



Versi: Vita Alvia

Kowe wis eruh aku mati roso,
Tapi kok kowe sik ora rumongso,
Lagak bodo koyo ora nduwe duso..
Yeaahhh..

Aku ra seneng kowe,
Aku jengkel nong kowe,
Wis bosen kowe ngomong sorry sorry..

Masio kowe ganteng aku ora getun,
Yen kowe ngambul aku yo ora bingung..
Tresnoku luntur goro-goro awakmu,
Wis sering ngelukai hati..

Tak akoni kowe kuwi kuat mental,
Tampang melas iku sing mok gawe modal,
Ben ketok melasi aku iso nyepuro..

Yah..
Mbok pikir aku iki ora normal,
Saiki aku wis ora iso sabar,
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Sepisan maneh kowe ndang minggato..
Ora kuat aku nahan loro,
Wajahmu pingin ndang tak lalekno..

Tego-tegone kowe nyulayani janji,
Opo aku iki nduwe salah,
Teganya kau mendua..

Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
Kok gampange aku percoyo,
Ora ono curigo..

He kowe ndang ngaliho,
Pacarmu ajak’en lungo,
Ojo sampek ketok moto,
Kono ilango sing adoh,
Mumpung gurung wajahmu kuwi tak balang boto,
Iso nekat aku yen ati loro..

Opo kowe wis ora nduwe ati,
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu neng endi..
Penak’e kowe iso ngelakoni gendak’an,
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan..

Minggato minggato kono ndang minggato,
Atiku wis loro ora ono tresno..
Benci aku benci benci karo awakmu,
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..

Minggato minggato kono ndang minggato,
Atiku wis loro ora ono tresno..
Benci aku benci benci karo awakmu,
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Sepisan maneh kowe ndang minggato..
Ora kuat aku nahan loro,
Wajahmu pingin ndang tak lalekno..

reff:
Tego-tegone kowe nyulayani janji,
Opo aku iki nduwe salah,
Teganya kau mendua..

Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
Kok gampange aku percoyo,
Ora ono curigo..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Sepisan maneh kowe ndang minggato..
Ora kuat aku nahan loro,
Wajahmu pingin ndang tak lalekno..

Minggato minggato kono ndang minggato,
Atiku wis loro ora ono tresno..
Benci aku benci benci karo awakmu,
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
Ndang minggato..
————————
[id: vwkqouci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ndang Minggato]
[al: Reggea Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.30]Kowe wis eruh aku mati roso,
[00:07.25]Tapi kok kowe sik ora rumongso,
[00:09.33]Lagak bodo koyo ora nduwe duso..
[00:12.86]Yeaahhh..
[00:14.85]Aku ra seneng kowe,
[00:17.21]Aku jengkel nong kowe,
[00:19.51]Wis bosen kowe ngomong..
[00:22.00]Sorry sorry..
[00:24.48]Masio kowe ganteng aku ora getun,
[00:26.66]Yen kowe ngambul aku yo ora bingung..
[00:28.71]Tresnoku luntur goro-goro awakmu,
[00:31.99]Wis sering ngelukai hati..
[00:34.29]Tak akoni kowe kuwi kuat mental,
[00:36.09]Tampang melas iku sing mok gawe modal..
[00:38.27]Ben ketok melasi aku iso nyepuro..
[00:41.69]Yah..
[00:44.15]Mbok pikir aku iki ora normal,
[00:45.76]Saiki aku wis ora iso sabar..
[00:48.00]Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..
[00:51.84]Ndang minggato,
[00:54.58]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[00:56.88]Atiku iki wis kadhung loro,
[00:59.05]Ora sepisan kowe suloyo..
[01:02.53]Ndang minggato,
[01:04.20]Sepisan maneh kowe ndang minggato..
[01:06.19]Ora kuat aku nahan loro,
[01:08.55]Wajahmu pingin ndang tak lalekno..
[01:12.59]Tego-tegone kowe nyulayani janji,
[01:15.26]Opo aku iki nduwe salah,
[01:18.24]Teganya kau mendua..
[01:21.66]Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
[01:24.95]Kok gampange aku percoyo,
[01:27.74]Ora ono curigo..
[01:31.35]He kowe ndang ngaliho,
[01:33.34]Pacarmu ajak’en lungo,
[01:34.45]Ojo sampek ketok moto,
[01:35.39]Kono ilango sing adoh..
[01:36.69]Mumpung gurung wajahmu kuwi tak balang boto,
[01:38.92]Iso nekat aku yen ati loro..
[01:41.10]Opo kowe wis ora nduwe ati,
[01:43.58]Kiro kiro kiro kiro kiro atimu neng endi..
[01:45.82]Penak’e kowe iso ngelakoni gendak’an,
[01:47.87]Ngenalno aku jare kowe mung koncoan..
[01:50.42]Minggato minggato kono ndang minggato,
[01:53.00]Atiku wis loro ora ono tresno..
[01:55.48]Benci aku benci benci karo awakmu,
[01:57.90]Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
[02:00.38]Minggato minggato kono ndang minggato,
[02:02.68]Atiku wis loro ora ono tresno..
[02:04.98]Benci aku benci benci karo awakmu,
[02:07.28]Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
[02:10.88]Ndang minggato,
[02:12.50]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[02:14.61]Atiku iki wis kadhung loro,
[02:16.66]Ora sepisan kowe suloyo..
[02:20.32]Ndang minggato,
[02:22.00]Sepisan maneh kowe ndang minggato..
[02:23.92]Ora kuat aku nahan loro,
[02:26.35]Wajahmu pingin ndang tak lalekno..
[02:29.95]
[03:21.91]>>>
[03:22.91]>>
[03:23.91]>
[03:24.91]Tego-tegone kowe nyulayani janji,
[03:26.90]Opo aku iki nduwe salah,
[03:29.94]Teganya kau mendua..
[03:33.48]Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
[03:36.90]Kok gampange aku percoyo,
[03:39.51]Ora ono curigo..
[03:42.99]
[03:45.72]Ndang minggato,
[03:47.52]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[03:49.89]Atiku iki wis kadhung loro,
[03:51.75]Ora sepisan kowe suloyo..
[03:55.22]Ndang minggato,
[03:56.78]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[03:59.08]Atiku iki wis kadhung loro,
[04:01.26]Ora sepisan kowe suloyo..
[04:04.73]Ndang minggato,
[04:06.34]Sepisan maneh kowe ndang minggato..
[04:08.45]Ora kuat aku nahan loro,
[04:10.69]Wajahmu pingin ndang tak lalekno..
[04:14.79]Minggato minggato kono ndang minggato,
[04:16.96]Atiku wis loro ora ono tresno..
[04:19.32]Benci aku benci benci karo awakmu,
[04:21.75]Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
[04:24.17]Ndang minggato..
[04:27.87]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s