Ndugal Kumat



Versi: Intan Rahma

Kowe mbiyen wis tau ngomong janji,
Arep nglereni mendeme karo judi..
Nanging ngopo saiki kok mbalelo,
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Trimo lereni aku opo ndugalmu,
Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat,
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

reff:
Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..
———————
[ver: lyrics]
[id: pnzwovci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Ndugal Kumat]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.04]Ndugal Kumat
[00:00.04]by: Intan Rahma
[00:35.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Kowe mbiyen wis tau ngomong janji,
[00:43.41]Arep nglereni mendeme karo judi..
[00:47.08]Nanging ngopo saiki kok mbalelo,
[00:50.49]Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..
[00:55.21]Dadi bojo aku nggenah wis weling,
[00:59.12]Mbok yo kowe mertobat karo eling..
[01:02.48]Yen tok teruske aku trimo nglungani,
[01:05.89]Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..
[01:10.49]Durung oleh aku jare wis tobat,
[01:14.03]Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
[01:17.75]Yen diteruske aku ra kuat sambat,
[01:21.05]Cukup semene wae aku njaluk pegat..
[01:27.82]Salahe..(salahe)..,
[01:31.04]Salahe mendem wae salahe..
[01:33.91]Salahe judi wae salahe,
[01:36.88]Salah yen diteruske..
[01:41.60]Karepe..(karepe)..,
[01:44.53]Karepe menang dewe senenge..
[01:47.56]Senenge nyepelekke rasane,
[01:50.86]Pengen bubaran wae..
[01:54.96]
[01:59.12]Trimo lereni aku opo ndugalmu,
[02:02.16]Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
[02:05.89]Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat,
[02:09.49]Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..
[02:14.14]Dadi bojo aku nggenah wis weling,
[02:17.56]Mbok yo kowe mertobat karo eling..
[02:20.86]Yen tok teruske aku trimo nglungani,
[02:24.27]Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..
[02:29.12]Durung oleh aku jare wis tobat,
[02:32.72]Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
[02:36.13]Yen diteruske aku ra kuat sambat,
[02:39.49]Cukup semene wae aku njaluk pegat..
[02:45.76]Salahe..(salahe)..,
[02:49.30]Salahe mendem wae salahe..
[02:52.41]Salahe judi wae salahe,
[02:55.38]Salah yen diteruske..
[03:00.61]Karepe..(karepe)..,
[03:03.22]Karepe menang dewe senenge..
[03:06.07]Senenge nyepelekke rasane,
[03:09.43]Pengen bubaran wae..
[03:13.71]
[03:39.04]>>>
[03:40.04]>>
[03:41.04]>
[03:42.04]Durung oleh aku jare wis tobat,
[03:45.34]Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
[03:48.45]Yen diteruske aku ra kuat sambat,
[03:51.68]Cukup semene wae aku njaluk pegat..
[03:58.64]Salahe..(salahe)..,
[04:02.06]Salahe mendem wae salahe..
[04:04.91]Salahe judi wae salahe,
[04:08.14]Salah yen diteruske..
[04:12.62]Karepe..(karepe)..,
[04:15.40]Karepe menang dewe senenge..
[04:18.45]Senenge nyepelekke rasane,
[04:21.68]Pengen bubaran wae..
[04:26.52]Salahe..(salahe)..,
[04:30.06]Salahe mendem wae salahe..
[04:32.36]Salahe judi wae salahe,
[04:35.53]Salah yen diteruske..
[04:40.38]Karepe..(karepe)..,
[04:43.17]Karepe menang dewe senenge..
[04:46.21]Senenge nyepelekke rasane,
[04:49.38]Pengen bubaran wae..
[04:53.60]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s