Ndugal Kumat


Versi: Intan Rahma

Kowe mbiyen wis tau ngomong janji,
Arep nglereni mendeme karo judi..
Nanging ngopo saiki kok mbalelo,
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Trimo lereni aku opo ndugalmu,
Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat,
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

reff:
Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *