Mbaturi Turu



Versi: Sri Avista

Lagi durung dadi siji,
Sayange setengah mati..
Jaluk kalung dituruti jaluk motor diupahi,
Selalu disayang-sayang sampean sing paling eman..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..
———————
[ver: lyrics]
[id: nhwkovci]
[ar: Sri Avista]
[ti: Mbaturi Turu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.03]Mbaturi Turu
[00:00.03]by: Sri Avista
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Lagi durung dadi siji,
[00:42.43]Sayange setengah mati..
[00:49.27]Jaluk kalung dituruti,
[00:54.24]jaluk motor diupahi,
[00:57.43]Selalu disayang-sayang,
[01:00.00]sampean sing paling eman..
[01:05.47]
[01:14.08]Kien wis dadi sawiji,
[01:17.86]Arang arang ditonggoni..
[01:24.83]Boro boro turu bareng,
[01:30.03]kaya wong wis ora seneng,
[01:33.46]Tersiksa lara ning badan,
[01:36.85]sampean wis ora eman..
[01:41.08]
[02:08.00]>>>
[02:09.00]>>
[02:10.00]>
[02:11.00]Wong rumah tangga,
[02:13.70]Bli kudu tertekan batin..
[02:17.52]Yen wis ora suka,
[02:20.35]Balikena ning wong tua..
[02:24.54]
[02:34.03]Kula gan ngarti,
[02:36.69]Kakang due anak rabi..
[02:39.96]Tapi aja nyesal,
[02:43.24]Kula ora sanggup nyangga..
[02:47.56]Lara ning atine,
[02:51.70]lara ning pikire,
[02:54.41]Lara segala-galane..
[02:58.84]
[03:02.18]Kien wis dadi sawiji,
[03:06.84]Arang arang ditonggoni..
[03:14.22]Boro boro turu bareng,
[03:17.95]kaya wong wis ora seneng,
[03:21.68]Tersiksa lara ning badan,
[03:24.84]sampean wis ora eman..
[03:29.19]
[03:56.00]>>>
[03:57.00]>>
[03:58.00]>
[03:59.00]Wong rumah tangga,
[04:01.98]Bli kudu tertekan batin..
[04:05.77]Yen wis ora suka,
[04:08.70]Balikena ning wong tua..
[04:13.04]
[04:22.79]Kula gan ngarti,
[04:25.34]Kakang due anak rabi..
[04:28.50]Tapi aja nyesal,
[04:31.24]Kula ora sanggup nyangga..
[04:35.84]Lara ning atine,
[04:39.00]lara ning pikire,
[04:42.42]Lara segala-galane..
[04:46.71]
[04:50.30]Kien wis dadi sawiji,
[04:54.37]Arang arang ditonggoni..
[05:02.60]Boro boro turu bareng,
[05:05.96]kaya wong wis ora seneng,
[05:09.74]Tersiksa lara ning badan,
[05:12.97]sampean wis ora eman..
[05:17.31]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s