Mbaturi Turu

“Mbaturi Turu” Versi Sri Avista

Lagi durung dadi siji,
Sayange setengah mati..
Jaluk kalung dituruti jaluk motor diupahi,
Selalu disayang-sayang sampean sing paling eman..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *