Cubo Kowe Dadi Aku

Versi: Irenne Ghea Monderela

Aku ngiro aku sing ditresnani,
Aku ngiro aku sing disayangi..
Nanging saiki aku iki wis ngerti,
Nyatane aku mung diapusi..

Ora pisan pindho kowe ngomong tresno,
Nanging nyatane aku mbok gawe loro..
Tembung tresnomu mung abang-abang lambe,
Mergo janjine seje karo nyatane..

reff:
Coba kowe sing dadi aku,
Opo kowe gelem diapusi..
Opo kowe ra nduwe ati,
Nganti tego gawe loro ati..

Coba kowe ngerti atiku,
Mung awakmu sing neng atiku..
Tego tenan kowe karo aku,
Opo pancen iki wis nasibku..

reff:
Coba kowe sing dadi aku,
Opo kowe gelem diapusi..
Opo kowe ra nduwe ati,
Nganti tego gawe loro ati..

Coba kowe ngerti atiku,
Mung awakmu sing neng atiku..
Tego tenan kowe karo aku,
Opo pancen iki wis nasibku..
Opo nasibku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *