Cubo Kowe Dadi Aku



Versi: Irenne Ghea Monderela

Aku ngiro aku sing ditresnani,
Aku ngiro aku sing disayangi..
Nanging saiki aku iki wis ngerti,
Nyatane aku mung diapusi..

Ora pisan pindho kowe ngomong tresno,
Nanging nyatane aku mbok gawe loro..
Tembung tresnomu mung abang-abang lambe,
Mergo janjine seje karo nyatane..

reff:
Coba kowe sing dadi aku,
Opo kowe gelem diapusi..
Opo kowe ra nduwe ati,
Nganti tego gawe loro ati..

Coba kowe ngerti atiku,
Mung awakmu sing neng atiku..
Tego tenan kowe karo aku,
Opo pancen iki wis nasibku..

reff:
Coba kowe sing dadi aku,
Opo kowe gelem diapusi..
Opo kowe ra nduwe ati,
Nganti tego gawe loro ati..

Coba kowe ngerti atiku,
Mung awakmu sing neng atiku..
Tego tenan kowe karo aku,
Opo pancen iki wis nasibku..
Opo nasibku..
———————
[ver: lyrics]
[id: avuiovci]
[ar: Irenne Ghea Monderela]
[ti: Cubo Kowe Dadi Aku]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:00.02]Cubo Kowe Dadi Aku
[00:00.02]by: Irenne Ghea Monderela
[00:24.02]
[00:26.02]>>>
[00:27.02]>>
[00:28.02]>
[00:29.02]Aku ngiro aku sing ditresnani,
[00:35.16]Aku ngiro aku sing disayangi..
[00:42.05]Nanging saiki aku iki wis ngerti,
[00:48.73]Nyatane aku mung diapusi..
[00:55.71]Ora pisan pindho kowe ngomong tresno,
[01:02.64]Nanging nyatane aku mbok gawe loro..
[01:09.44]Tembung tresnomu mung abang-abang lambe,
[01:16.24]Mergo janjine seje karo nyatane..
[01:23.92]
[01:47.07]>>>
[01:48.07]>>
[01:49.07]>
[01:50.07]Coba kowe sing dadi aku,
[01:57.07]Opo kowe gelem diapusi..
[02:03.81]Opo kowe ra nduwe ati,
[02:10.30]Nganti tego gawe loro ati..
[02:17.35]Coba kowe ngerti atiku,
[02:24.34]Mung awakmu sing neng atiku..
[02:30.96]Tego tenan kowe karo aku,
[02:37.70]Opo pancen iki wis nasibku..
[02:44.87]
[03:09.01]>>>
[03:10.01]>>
[03:11.01]>
[03:12.01]Coba kowe sing dadi aku,
[03:19.21]Opo kowe gelem diapusi..
[03:25.77]Opo kowe ra nduwe ati,
[03:32.64]Nganti tego gawe loro ati..
[03:39.75]Coba kowe ngerti atiku,
[03:46.24]Mung awakmu sing neng atiku..
[03:53.23]Tego tenan kowe karo aku,
[03:59.72]Opo pancen iki wis nasibku..
[04:07.45]Opo nasibku..
[04:11.89]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s