Tuluse Welas

“Tuluse Welas” Versi Vita Alvia

Siji welas iki mung kanggo riko,
Siji rogo iki mung kanggo riko..
Sun welas nyang riko dudu krono rupo,
Sun welas nyang riko dudu krono bondho..

Sing perduli paran jare wong liyo,
Riko magih jangget nong atinisun..
Hang sun jaluk riko welas nong isun,
Hang sun jaluk riko tulus welas isun..

reff:
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko setuluse ati..
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko noring njero ati..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas iki siji kanggo riko..
Sing ono maning wong liyo,
Setuluse welas yo mung riko..

reff:
Sing perduli paran jare wong liyo,
Riko magih jangget nong atinisun..
Hang sun jaluk riko welas nong isun,
Hang sun jaluk riko tulus welas isun..

reff:
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko setuluse ati..
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko noring njero ati..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas iki siji kanggo riko..
Sing ono maning wong liyo,
Setuluse welas yo mung riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *