Sun Gawe Mesem


Versi: Wandra

Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..

Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..

Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..

reff:
Hoooo..haaaa..
Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..
Houuuooo..haa..hooo..

Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..

Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Houuuooo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *