Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu)



Versi: Nella Kharisma

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

Tak enteni tekamu,
Setaun rong taun sewindu..
Prasasat nganti rambut dadi putih,
Sabar ngenteni slirane mulih..

reff:
senadyan ono kabar sing,
marai panas nang kuping,
kabare neng kono nduwe,
aku percoyo kowe..

kabar kabar tak anggep angin,
marai awakku gering,
janjimu mbiyen tak ugemi,
kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

yok panggah sabar aku ngenteni,
ra gagas kabar kuwi mung jarene,
aku tetep setyo tumekane teko,
sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko..

siji loro telu tekan wolu pitu,
setaun rong taun tekane sewindu,
pantang ku lari pantang menghianati,
janji tak ugemi kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

Tak enteni tekamu,
Setaun rong taun sewindu..
Prasasat nganti rambut dadi putih,
Sabar ngenteni slirane mulih..

siji loro telu tekan wolu pitu,
setaun rong taun tekane sewindu,
pantang ku lari pantang menghianati,
janji tak ugemi kowe mesti bali..

senadyan ono kabar sing,
marai panas nang kuping,
kabare neng kono nduwe,
aku percoyo kowe..

kabar kabar tak anggep angin,
marai awakku gering,
janjimu mbiyen tak ugemi,
kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..
Tak enteni kowe mesti bali..
———————
[ver: lyrics]
[id: kipnocci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Lungset 2]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.03]Lungset 2 ( Tak Enteni Tekamu)
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:28.03]
[00:30.03]>>>
[00:31.03]>>
[00:32.03]>
[00:33.03]Tak enteni tekamu,
[00:38.16]Nganti lungsete atiku..
[00:45.46]Sabarku iki ra ono watese,
[00:52.70]Tekan kapan ngenteni slirane..
[00:59.06]
[01:00.02]Tak enteni tekamu,
[01:05.55]Setaun rong taun sewindu..
[01:12.98]Prasasat nganti rambut dadi putih,
[01:20.03]Sabar ngenteni slirane mulih..
[01:26.08]
[01:37.68]>>>
[01:38.68]>>
[01:39.68]>
[01:40.68]senadyan ono kabar sing,
[01:44.18]marai panas nang kuping,
[01:47.74]kabare neng kono nduwe,
[01:51.10]aku percoyo kowe..
[01:54.35]kabar kabar tak anggep angin,
[01:58.28]marai awakku gering,
[02:01.53]janjimu mbiyen tak ugemi,
[02:05.08]kowe mesti bali..
[02:08.51]Tak enteni tekamu,
[02:14.07]Nganti lungsete atiku..
[02:21.24]Sabarku iki ra ono watese,
[02:28.30]Tekan kapan ngenteni slirane..
[02:35.47]
[02:36.53]yok panggah sabar aku ngenteni kowe,
[02:39.53]ra gagas kabar kuwi mung jarene,
[02:43.25]aku tetep setyo tumekane teko,
[02:46.69]sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko..
[02:50.43]siji loro telu tekan wolu pitu,
[02:53.68]setaun rong taun tekane sewindu,
[02:57.23]pantang ku lari pantang menghianati,
[03:00.35]janji tak ugemi kowe mesti bali..
[03:03.91]Tak enteni tekamu,
[03:08.96]Nganti lungsete atiku..
[03:16.26]Sabarku iki ra ono watese,
[03:23.25]Tekan kapan ngenteni slirane..
[03:29.99]
[03:31.05]Tak enteni tekamu,
[03:36.54]Setaun rong taun sewindu..
[03:44.09]Prasasat nganti rambut dadi putih,
[03:51.08]Sabar ngenteni slirane mulih..
[03:57.20]
[03:58.45]siji loro telu tekan wolu pitu,
[04:01.69]setaun rong taun tekane sewindu,
[04:05.12]pantang ku lari pantang menghianati,
[04:08.87]janji tak ugemi kowe mesti bali..
[04:12.49]senadyan ono kabar sing,
[04:15.17]marai panas nang kuping,
[04:18.54]kabare neng kono nduwe,
[04:21.98]aku percoyo kowe..
[04:25.28]kabar kabar tak anggep angin,
[04:29.15]marai awakku gering,
[04:32.27]janjimu mbiyen tak ugemi,
[04:35.95]kowe mesti bali..
[04:39.76]Tak enteni tekamu,
[04:45.13]Nganti lungsete atiku..
[04:52.18]Sabarku iki ra ono watese,
[04:59.35]Tekan kapan ngenteni slirane..
[05:06.41]Tak enteni kowe mesti bali..
[05:13.46]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s