Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu)

“Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu)” Versi Nella Kharisma

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

Tak enteni tekamu,
Setaun rong taun sewindu..
Prasasat nganti rambut dadi putih,
Sabar ngenteni slirane mulih..

reff:
senadyan ono kabar sing,
marai panas nang kuping,
kabare neng kono nduwe,
aku percoyo kowe..

kabar kabar tak anggep angin,
marai awakku gering,
janjimu mbiyen tak ugemi,
kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

yok panggah sabar aku ngenteni,
ra gagas kabar kuwi mung jarene,
aku tetep setyo tumekane teko,
sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko..

siji loro telu tekan wolu pitu,
setaun rong taun tekane sewindu,
pantang ku lari pantang menghianati,
janji tak ugemi kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

Tak enteni tekamu,
Setaun rong taun sewindu..
Prasasat nganti rambut dadi putih,
Sabar ngenteni slirane mulih..

siji loro telu tekan wolu pitu,
setaun rong taun tekane sewindu,
pantang ku lari pantang menghianati,
janji tak ugemi kowe mesti bali..

senadyan ono kabar sing,
marai panas nang kuping,
kabare neng kono nduwe,
aku percoyo kowe..

kabar kabar tak anggep angin,
marai awakku gering,
janjimu mbiyen tak ugemi,
kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..
Tak enteni kowe mesti bali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *