Ninggal Tatu (happy asmara)



Versi: Happy Asmara

Roso rasaning kangenku,
Mung sliramu memanik ing atiku..
Prasetiaku tresno tumeko patiku,
Cintaku hanyalah untukmu..

Roso rasaning tresnoku,
Ora ngiro jebul lamis sliramu..
Sabendino ngelarani batinku,
Lungamu tanpo pamit ninggal aku..

reff:
Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
Tego tegone atimu gawe tatu..
Loro larane batinku,
Koyo kesikso selawas uripku..

Sasat udan gludhug mongso ketigo,
Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..

reff:
Roso rasaning kangenku,
Mung sliramu memanik ing atiku..
Prasetiaku tresno tumeko patiku,
Cintaku hanyalah untukmu..

Roso rasaning tresnoku,
Ora ngiro jebul lamis sliramu..
Sabendino ngelarani batinku,
Lungamu tanpo pamit ninggal aku..

reff:
Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
Tego tegone atimu gawe tatu..
Loro larane batinku,
Koyo kesikso selawas uripku..

Sasat udan gludhug mongso ketigo,
Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..

Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
Tego tegone atimu gawe tatu..
Loro larane batinku,
Koyo kesikso selawas uripku..

Sasat udan gludhug mongso ketigo,
Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ibpcocci]
[ar: Happy Asmara]
[ti: Ninggal Tatu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:00.04]Ninggal Tatu
[00:00.04]by: Happy Asmara
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Roso rasaning kangenku,
[00:38.34]Mung sliramu memanik ing atiku..
[00:45.32]Prasetiaku tresno tumeko patiku,
[00:51.69]Cintaku hanyalah untukmu..
[00:58.99]
[01:01.48]Roso rasaning tresnoku,
[01:08.85]Ora ngiro jebul lamis sliramu..
[01:15.84]Sabendino ngelarani batinku,
[01:22.64]Lungamu tanpo pamit ninggal aku..
[01:29.88]
[01:40.01]>>>
[01:41.01]>>
[01:42.01]>
[01:43.01]Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
[01:50.51]Tego tegone atimu gawe tatu..
[01:56.91]Loro larane batinku,
[02:03.77]Koyo kesikso selawas uripku..
[02:11.20]Sasat udan gludhug mongso ketigo,
[02:17.07]Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
[02:24.37]
[02:50.03]>>>
[02:51.03]>>
[02:52.03]>
[02:53.03]Roso rasaning kangenku,
[03:00.23]Mung sliramu memanik ing atiku..
[03:07.11]Prasetiaku tresno tumeko patiku,
[03:13.78]Cintaku hanyalah untukmu..
[03:21.58]
[03:24.05]Roso rasaning tresnoku,
[03:30.88]Ora ngiro jebul lamis sliramu..
[03:38.00]Sabendino ngelarani batinku,
[03:44.61]Lungamu tanpo pamit ninggal aku..
[03:52.16]
[04:02.03]>>>
[04:03.03]>>
[04:04.03]>
[04:05.03]Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
[04:12.32]Tego tegone atimu gawe tatu..
[04:19.18]Loro larane batinku,
[04:26.04]Koyo kesikso selawas uripku..
[04:33.03]Sasat udan gludhug mongso ketigo,
[04:39.40]Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
[04:46.51]Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
[04:53.31]Tego tegone atimu gawe tatu..
[05:00.36]Loro larane batinku,
[05:07.04]Koyo kesikso selawas uripku..
[05:14.09]Sasat udan gludhug mongso ketigo,
[05:20.46]Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
[05:27.63]Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
[05:34.81]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s