Kadung Kelaran



Versi: Nhana Ratna

Sudah lupakan semua kenangan kita,
Kini semua hanya membekas luka..
Cukup semene wae kowe karo aku,
Aku wis wegah ati iki keloro..

mending pedhot timbang loro batin iki ngrasakke,
kowe wis bedo marang aku nglarani ati,
tak kuatke ati iki tetep wae ra iso,
wis ra betah aku nyanding tresno sing pahit..

Sudahilah semuanya aku rela,
Daripada terus berlanjut marakke ajur ati iki..
Aku ora butuh bondho lan parasmu,
Sing tak butuh tresno tulus seko atimu..

Sudah lupakan semua kenangan kita,
Kini semua hanya membekas luka..
Cukup semene wae kowe karo aku,
Aku wis wegah ati iki keloro..

Rasa yang ada kini semua mulai sirna,
Hanya menyisakan perih menyayat hati..
Podo sayang podo tresno tapi ati wis ra kuat,
Yo wis cukup semene aku lan kowe ngumbar tresno..

Keronto-ronto ra kuat ati iki,
Jalani dengan jalan masing-masing..
Mungkin itu yang bisa dilakukan,
Walau terasa sakit tapi mungkin ini jalan yang terbaik..

Sudah lupakan semua kenangan kita,
Kini semua hanya membekas luka..
Cukup semene wae kowe karo aku,
Aku wis wegah ati iki keloro..

Sudah lupakan semua kenangan kita,
Kini semua hanya membekas luka..
Cukup semene wae kowe karo aku,
Aku wis wegah ati iki keloro..
———————
[ver: lyrics]
[id: nvwoosci]
[ar: Nhana Ratna]
[ti: Kadung Kelaran]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:28]
[00:00.02]Kadung Kelaran – Nhana Ratna
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Sudah lupakan semua kenangan kita,
[00:22.92]Kini semua hanya membekas luka..
[00:30.13]Cukup semene wae kowe karo aku,
[00:37.34]Aku wis wegah ati iki keloro..
[00:44.79]
[00:46.09]Mending pedhot timbang loro batin iki ngrasakke,
[00:49.89]Kowe wis bedo marang aku nglarani ati,
[00:53.42]Tak kuatke ati iki tetep wae ra iso,
[00:57.27]Wis ra betah aku nyanding tresno sing pahit..
[01:00.88]Sudahilah semuanya aku rela,
[01:04.04]Daripada terus berlanjut marakke ajur ati iki..
[01:08.14]Aku ora butuh bondho lan parasmu,
[01:11.87]Sing tak butuh tresno tulus seko atimu..
[01:15.66]Sudah lupakan semua kenangan kita,
[01:22.74]Kini semua hanya membekas luka..
[01:29.82]Cukup semene wae kowe karo aku,
[01:37.14]Aku wis wegah ati iki keloro..
[01:45.04]Rasa yang ada kini semua mulai sirna,
[01:47.76]Hanya menyisakan perih menyayat hati..
[01:51.69]Podo sayang podo tresno tapi ati wis ra kuat,
[01:55.41]Yo wis cukup semene aku lan kowe ngumbar tresno..
[01:59.70]Keronto-ronto ra kuat ati iki,
[02:02.49]Jalani dengan jalan masing-masing..
[02:05.84]Mungkin itu yang bisa dilakukan,
[02:08.94]Walau terasa sakit
[02:11.36]tapi mungkin ini jalan yang terbaik..
[02:14.64]Sudah lupakan semua kenangan kita,
[02:22.29]Kini semua hanya membekas luka..
[02:29.36]Cukup semene wae kowe karo aku,
[02:36.63]Aku wis wegah ati iki keloro..
[02:44.58]Sudah lupakan semua kenangan kita,
[02:51.85]Kini semua hanya membekas luka..
[02:58.99]Cukup semene wae kowe karo aku,
[03:05.95]Aku wis wegah ati iki keloro..
[03:13.64]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s