Langka Lawan



Versi: Aam Sagita

Jejeren wong lanang baris sedesa,
Sing pasti tek pilih ana ning ati..
Bli arep mundur najan sedepa,
Tekade ngati kudu nduweni..

Wis langka lawane langka tandinge,
Meseme sopane meneng uwonge..
Nangis ketuwon aduh kang bawon,
Merem bli turu nahan kangen rindu..

reff:
Akeh wong lanang cupar omonge,
Tapi sampean kromo inggil ucape,
Akeh wong wadon sujud timpuh ndemeni..

Gedene gunung rela tek junjung,
Wis tekad kula asal bisa tepung,
Aduh kang bawon langka lawan tandinge..

Wis langka lawane langka tandinge,
Meseme sopane meneng uwonge..
Nangis ketuwon aduh kang bawon,
Merem bli turu nahan kangen rindu..

reff:
Akeh wong lanang cupar omonge,
Tapi sampean kromo inggil ucape,
Akeh wong wadon sujud timpuh ndemeni..

Gedene gunung rela tek junjung,
Wis tekad kula asal bisa tepung,
Aduh kang bawon langka lawan tandinge..

Jejeren wong lanang baris sedesa,
Sing pasti tek pilih ana ning ati..
Bli arep mundur najan sedepa,
Tekade ngati kudu nduweni..

Wis langka lawane langka tandinge,
Meseme sopane meneng uwonge..
Nangis ketuwon aduh kang bawon,
Merem bli turu nahan kangen rindu..
————————
[ver: lyrics]
[id: niwbosci]
[ar: Aam Sagita]
[ti: Langka Lawan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:00.02]Langka Lawan
[00:00.02]by: Aam Sagita
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Jejeren wong lanang,
[00:45.08]baris sedesa..
[00:48.00]Sing pasti tek pilih,
[00:50.41]ana ning ati..
[00:54.33]
[00:55.06]Bli arep mundur,
[00:57.25]najan sedepa..
[01:00.67]Tekade ngati,
[01:02.97]kudu nduweni..
[01:06.13]
[01:12.28]Wis langka lawane,
[01:14.26]langka tandinge..
[01:17.12]Meseme sopane,
[01:19.61]meneng uwonge..
[01:23.52]
[01:24.32]Nangis ketuwon,
[01:26.43]aduh kang bawon..
[01:30.04]Merem bli turu,
[01:32.03]nahan kangen rindu..
[01:35.19]
[02:07.00]>>>
[02:08.00]>>
[02:09.00]>
[02:10.00]Akeh wong lanang,
[02:12.50]cupar omonge..
[02:15.36]Tapi sampean,
[02:17.66]kromo inggil ucape..
[02:20.95]Akeh wong wadon,
[02:23.31]sujud timpuh ndemeni..
[02:26.35]
[02:32.75]Gedene gunung,
[02:35.11]rela tek junjung..
[02:37.78]Wis tekad kula,
[02:40.14]asal bisa tepung..
[02:43.24]Aduh kang bawon,
[02:45.48]langka lawan tandinge..
[02:48.90]
[02:51.69]Wis langka lawane,
[02:53.49]langka tandinge..
[02:56.54]Meseme sopane,
[02:59.21]meneng uwonge..
[03:02.94]
[03:04.06]Nangis ketuwon,
[03:06.11]aduh kang bawon..
[03:09.02]Merem bli turu,
[03:11.38]nahan kangen rindu..
[03:14.73]
[03:47.00]>>>
[03:48.00]>>
[03:49.00]>
[03:50.00]Akeh wong lanang,
[03:52.28]cupar omonge..
[03:54.78]Tapi sampean,
[03:57.08]kromo inggil ucape..
[04:00.49]Akeh wong wadon,
[04:02.98]sujud timpuh ndemeni..
[04:05.76]
[04:12.29]Gedene gunung,
[04:14.27]rela tek junjung..
[04:17.13]Wis tekad kula,
[04:19.49]asal bisa tepung..
[04:22.66]Aduh kang bawon,
[04:25.21]langka lawan tandinge..
[04:28.57]
[04:30.99]Jejeren wong lanang,
[04:33.28]baris sedesa..
[04:36.01]Sing pasti tek pilih,
[04:38.56]ana ning ati..
[04:42.22]
[04:43.16]Bli arep mundur,
[04:45.83]najan sedepa..
[04:48.62]Tekade ngati,
[04:51.29]kudu nduweni..
[04:53.97]
[05:00.30]Wis langka lawane,
[05:02.41]langka tandinge..
[05:05.26]Meseme sopane,
[05:07.75]meneng uwonge..
[05:11.42]
[05:12.91]Nangis ketuwon,
[05:15.08]aduh kang bawon..
[05:18.00]Merem bli turu,
[05:20.17]nahan kangen rindu..
[05:23.59]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s