Dalan Ikhlas


Versi: OM.Kimprit

Dalan ikhlas saksi bisu pertama ketemu,
Pas udan grimis rebo malem kemis..
Esem manismu ngelingke aku,
Marang tresno lawasku,
Sing mbiyen tego nglarani atiku..

Aku ra nyongko lan ora ngiro,
Kowe nyopo aku..
Ramah sikapmu nyenengke atiku..
Matursuwunku marang sliramu,
Wis gemati ro aku,
Perhatianmu ngudarke tangisku..

Dalan ikhlas dadi cerito,
Kowe ngilangke elingku..
Marang kae sing tau nglarani,
Aku tekan seprene..

reff:
Dalan ikhlas saksi bisu pertama ketemu,
Pas udan grimis rebo malem kemis..
Esem manismu ngelingke aku,
Marang tresno lawasku,
Sing mbiyen tego nglarani atiku..

Aku ra nyongko lan ora ngiro,
Kowe nyopo aku..
Ramah sikapmu nyenengke atiku..
Matursuwunku marang sliramu,
Wis gemati ro aku,
Perhatianmu ngudarke tangisku..

Dalan ikhlas dadi cerito,
Kowe ngilangke elingku..
Marang kae sing tau nglarani,
Aku tekan seprene..

Dalan ikhlas dadi cerito,
Kowe ngilangke elingku..
Marang kae sing tau nglarani,
Aku tekan seprene..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *