Dalan Ikhlas



Versi: OM.Kimprit

Dalan ikhlas saksi bisu pertama ketemu,
Pas udan grimis rebo malem kemis..
Esem manismu ngelingke aku,
Marang tresno lawasku,
Sing mbiyen tego nglarani atiku..

Aku ra nyongko lan ora ngiro,
Kowe nyopo aku..
Ramah sikapmu nyenengke atiku..
Matursuwunku marang sliramu,
Wis gemati ro aku,
Perhatianmu ngudarke tangisku..

Dalan ikhlas dadi cerito,
Kowe ngilangke elingku..
Marang kae sing tau nglarani,
Aku tekan seprene..

reff:
Dalan ikhlas saksi bisu pertama ketemu,
Pas udan grimis rebo malem kemis..
Esem manismu ngelingke aku,
Marang tresno lawasku,
Sing mbiyen tego nglarani atiku..

Aku ra nyongko lan ora ngiro,
Kowe nyopo aku..
Ramah sikapmu nyenengke atiku..
Matursuwunku marang sliramu,
Wis gemati ro aku,
Perhatianmu ngudarke tangisku..

Dalan ikhlas dadi cerito,
Kowe ngilangke elingku..
Marang kae sing tau nglarani,
Aku tekan seprene..

Dalan ikhlas dadi cerito,
Kowe ngilangke elingku..
Marang kae sing tau nglarani,
Aku tekan seprene..
——————–
[ver: lyrics]
[id: nnqaoqci]
[ar: Om Kimprit]
[ti: Dalan Ikhlas]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:15]
[00:00.02]Dalan Ikhlas – OM.Kimprit
[00:05.02]
[00:07.02]Dalan ikhlas saksi bisu pertama ketemu,
[00:14.59]Pas udan grimis rebo malem kemis..
[00:22.12]Esem manismu ngelingke aku,
[00:26.52]Marang tresno lawasku,
[00:30.55]Sing mbiyen tego nglarani atiku..
[00:37.08]
[00:38.06]Aku ra nyongko lan ora ngiro,
[00:41.30]Kowe nyopo aku..
[00:45.64]Ramah sikapmu nyenengke atiku..
[00:52.56]Matursuwunku marang sliramu,
[00:56.97]Wis gemati ro aku,
[01:00.34]Perhatianmu ngudarke tangisku..
[01:07.02]
[01:09.18]Dalan ikhlas dadi cerito,
[01:16.52]Kowe ngilangke elingku..
[01:24.10]Marang kae sing tau nglarani,
[01:31.61]Aku tekan seprene..
[01:38.57]
[02:07.25]>>>
[02:08.25]>>
[02:09.25]>
[02:10.25]Dalan ikhlas saksi bisu pertama ketemu,
[02:17.57]Pas udan grimis rebo malem kemis..
[02:24.65]Esem manismu ngelingke aku,
[02:29.50]Marang tresno lawasku,
[02:32.91]Sing mbiyen tego nglarani atiku..
[02:38.94]
[02:40.62]Aku ra nyongko lan ora ngiro,
[02:43.91]Kowe nyopo aku..
[02:47.82]Ramah sikapmu nyenengke atiku..
[02:54.90]Matursuwunku marang sliramu,
[02:59.19]Wis gemati ro aku,
[03:02.98]Perhatianmu ngudarke tangisku..
[03:09.31]
[03:11.48]Dalan ikhlas dadi cerito,
[03:18.38]Kowe ngilangke elingku..
[03:26.02]Marang kae sing tau nglarani,
[03:33.85]Aku tekan seprene..
[03:40.98]
[03:42.66]Dalan ikhlas dadi cerito,
[03:48.81]Kowe ngilangke elingku..
[03:56.89]Marang kae sing tau nglarani,
[04:04.27]Aku tekan seprene..
[04:11.30]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s