Ngelus Langit



Versi: Dimas Pengestu

Dudu nembe pertama,
Ati kepikat tresna..
Kena panah asmara,
Nusuk ning njero dada..
Duh wanoja turunan hawa,
Kakang nitip ati lan rasa,
Hoo..hoo..hoo..

Semilir angin sore,
Sampeaken rasane..
Yen diparingi jodo,
Gelem dadi lakine..

reff:
Ungkapan rasa ngelus langit sore,
Lintang ulan pada takon batin kita kenangapa,
Kaya kaya mabuk cinta..

Jagad bengi dela maning teka,
Bagen kaya dipenjara apa bisa ngobati rasa,
Demen mateng kaya kebladeng..

Dudu nembe pertama,
Ati kepikat tresna..
Kena panah asmara,
Nusuk ning njero dada..
Duh wanoja turunan hawa,
Kakang nitip ati lan rasa,
Hoo..hoo..hoo..

Semilir angin sore,
Sampeaken rasane..
Yen diparingi jodo,
Gelem dadi lakine..

reff:
Ungkapan rasa ngelus langit sore,
Lintang ulan pada takon
batin kita kenangapa,
Kaya kaya mabuk cinta..

Jagad bengi dela maning teka,
Bagen kaya dipenjara
apa bisa ngobati rasa,
Demen mateng kaya kebladeng..

Dudu nembe pertama,
Ati kepikat tresna..
Kena panah asmara,
Nusuk ning njero dada..
Duh wanoja turunan hawa,
Kakang nitip ati lan rasa,
Hoo..hoo..hoo..

Semilir angin sore,
Sampeaken rasane..
Yen diparingi jodo,
Gelem dadi lakine..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vukqlbci]
[ar: Dimas Pengestu]
[ti: Ngelus Langit]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.02]Ngelus Langit
[00:00.02]by: Dimas Pengestu
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Dudu nembe pertama,
[00:29.00]Ati kepikat tresna..
[00:31.56]Kena panah asmara,
[00:33.92]Nusuk ning njero dada..
[00:37.10]Duh wanoja turunan hawa,
[00:41.38]Kakang nitip ati lan rasa,
[00:46.22]Hoo..hoo..hoo..
[00:51.38]Semilir angin sore,
[00:53.75]Sampeaken rasane..
[00:55.97]Yen diparingi jodo,
[00:58.82]Gelem dadi lakine..
[01:02.48]
[01:36.04]>>>
[01:37.04]>>
[01:38.04]>
[01:39.04]Ungkapan rasa ngelus langit sore,
[01:44.33]Lintang ulan pada takon
[01:46.80]batin kita kenangapa,
[01:49.65]Kaya kaya mabuk cinta..
[01:55.67]
[02:06.42]Jagad bengi dela maning teka,
[02:10.95]Bagen kaya dipenjara
[02:13.87]apa bisa ngobati rasa,
[02:16.73]Demen mateng kaya kebladeng..
[02:23.56]Dudu nembe pertama,
[02:26.69]Ati kepikat tresna..
[02:29.36]Kena panah asmara,
[02:31.71]Nusuk ning njero dada..
[02:34.82]Duh wanoja turunan hawa,
[02:39.05]Kakang nitip ati lan rasa,
[02:43.96]Hoo..hoo..hoo..
[02:49.11]Semilir angin sore,
[02:50.97]Sampeaken rasane..
[02:53.77]Yen diparingi jodo,
[02:56.31]Gelem dadi lakine..
[02:59.66]
[03:34.96]>>>
[03:35.96]>>
[03:36.96]>
[03:37.37]Ungkapan rasa ngelus langit sore,
[03:41.47]Lintang ulan pada takon
[03:44.26]batin kita kenangapa,
[03:46.99]Kaya kaya mabuk cinta..
[03:52.83]
[04:03.89]Jagad bengi dela maning teka,
[04:08.36]Bagen kaya dipenjara
[04:11.41]apa bisa ngobati rasa,
[04:14.26]Demen mateng kaya kebladeng..
[04:20.72]Dudu nembe pertama,
[04:24.44]Ati kepikat tresna..
[04:26.76]Kena panah asmara,
[04:29.12]Nusuk ning njero dada..
[04:32.10]Duh wanoja turunan hawa,
[04:36.51]Kakang nitip ati lan rasa,
[04:41.41]Hoo..hoo..hoo..
[04:46.51]Semilir angin sore,
[04:48.44]Sampeaken rasane..
[04:51.11]Yen diparingi jodo,
[04:53.59]Gelem dadi lakine..
[04:57.57]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s