Ngelus Langit


Versi: Dimas Pengestu

Dudu nembe pertama,
Ati kepikat tresna..
Kena panah asmara,
Nusuk ning njero dada..
Duh wanoja turunan hawa,
Kakang nitip ati lan rasa,
Hoo..hoo..hoo..

Semilir angin sore,
Sampeaken rasane..
Yen diparingi jodo,
Gelem dadi lakine..

reff:
Ungkapan rasa ngelus langit sore,
Lintang ulan pada takon batin kita kenangapa,
Kaya kaya mabuk cinta..

Jagad bengi dela maning teka,
Bagen kaya dipenjara apa bisa ngobati rasa,
Demen mateng kaya kebladeng..

Dudu nembe pertama,
Ati kepikat tresna..
Kena panah asmara,
Nusuk ning njero dada..
Duh wanoja turunan hawa,
Kakang nitip ati lan rasa,
Hoo..hoo..hoo..

Semilir angin sore,
Sampeaken rasane..
Yen diparingi jodo,
Gelem dadi lakine..

reff:
Ungkapan rasa ngelus langit sore,
Lintang ulan pada takon
batin kita kenangapa,
Kaya kaya mabuk cinta..

Jagad bengi dela maning teka,
Bagen kaya dipenjara
apa bisa ngobati rasa,
Demen mateng kaya kebladeng..

Dudu nembe pertama,
Ati kepikat tresna..
Kena panah asmara,
Nusuk ning njero dada..
Duh wanoja turunan hawa,
Kakang nitip ati lan rasa,
Hoo..hoo..hoo..

Semilir angin sore,
Sampeaken rasane..
Yen diparingi jodo,
Gelem dadi lakine..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *