Kadung Tatu



Versi: Nola Safela

Roso welas iki,
Roso asih iki luntur tatu riko larani..
Ugo ati iki sing biso nerimo,
Wis kebacut dung riko nggawe cerito..

Ugo sak temene,
Saiki ono wong liyo hang sun demeni..
Wis cukup semene,
Saiki sun oleh ganti..

Kadung riko wis sun salini,
Kadung tatu riko nglarani..
Saiki riko moro ngaku salah,
Sing kiro bakalan mbaleni..

Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
Mulo dung wis ono hang ngganteni..
Sun jaluk riko nglilakno,
Crito hang wis sun pendem iki..

reff:
Kadung riko wis sun salini,
Kadung tatu riko nglarani..
Saiki riko moro ngaku salah,
Sing kiro bakalan mbaleni..

Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
Mulo dung wis ono hang ngganteni..
Saiki riko moro ngaku salah,
Sing kiro bakalan mbaleni..

Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
Mulo dung wis ono hang ngganteni..
Sun jaluk riko nglilakno,
Crito hang wis sun pendem iki..
Sun jaluk riko nglilakno,
Crito hang wis sun pendem iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: hblklnci]
[ar: Nola Safela]
[ti: Kadung Tatu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.03]Kadung Tatu
[00:00.03]by: Nola Safela
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Roso welas iki,
[00:40.63]Roso asih iki luntur tatu riko larani..
[00:52.33]Ugo ati iki sing biso nerimo,
[00:59.19]Wis kebacut dung riko nggawe cerito..
[01:08.43]Ugo sak temene,
[01:11.55]Saiki ono wong liyo hang sun demeni..
[01:24.65]Wis cukup semene,
[01:28.02]Saiki sun oleh ganti..
[01:35.38]
[01:40.81]Kadung riko wis sun salini,
[01:55.91]Kadung tatu riko nglarani..
[02:08.96]
[02:11.81]Saiki riko moro ngaku salah,
[02:16.93]Sing kiro bakalan mbaleni..
[02:25.35]
[02:27.66]Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
[02:33.15]Mulo dung wis ono hang ngganteni..
[02:44.26]Sun jaluk riko nglilakno,
[02:48.88]Crito hang wis sun pendem iki..
[02:56.80]
[03:30.00]>>>
[03:31.00]>>
[03:32.00]>
[03:33.00]Kadung riko wis sun salini,
[03:48.22]Kadung tatu riko nglarani..
[04:01.45]
[04:03.74]Saiki riko moro ngaku salah,
[04:08.73]Sing kiro bakalan mbaleni..
[04:16.72]
[04:19.59]Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
[04:25.52]Mulo dung wis ono hang ngganteni..
[04:35.31]Saiki riko moro ngaku salah,
[04:40.70]Sing kiro bakalan mbaleni..
[04:50.03]Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
[04:56.83]Mulo dung wis ono hang ngganteni..
[05:08.43]Sun jaluk riko nglilakno,
[05:12.55]Crito hang wis sun pendem iki..
[05:21.29]
[05:24.55]Sun jaluk riko nglilakno,
[05:28.42]Crito hang wis sun pendem iki..
[05:36.91]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s