Kadung Tresno (phamoengkazt)

“Kadung Tresno” Versi Phamoengkazt

Lk:
Netes eluhku dek eling jaman semono,
Tresno suciku tansah digawe loro..
Ora niat ati dolek tresno sing liyane,
Yo mung kanggo kowe selawase..

Pr:
Lilakno aku wis lilakno lakuku,
Roso sayangku isih ono neng sliramu..
Ora niat ati iki sing merkarani,
Mugo wae kowe sing iso nglakoni..

Duh kangmas sepurane aku,
Ra oleh loro atimu..
Mugo iso nerimo,
Aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Rasane ati iki,
Koyo ra iso nerimo..
Kowe nyanding priyo liyo,
Batin soyo kesikso..

pancen loro rasane,
pas kowe medhot tresnoku tanpo sebab tanpo sambat?,
kowe ninggalke aku,
opo pancen iki wis dalane tresnaku ra iso nyawiji,

nanging marang sliramu,
tresno sing neng ati tansah dilarani,
tresno sing tak jogo amung digawe loro,
nanging aku ra kuoso..

Netes eluhku dek eling jaman semono,
Tresno suciku tansah digawe loro..
Ora niat ati dolek tresno sing liyane,
Yo mung kanggo kowe selawase..

Pr:
Lilakno aku wis lilakno lakuku,
Roso sayangku isih ono neng sliramu..
Ora niat ati iki sing merkarani,
Mugo wae kowe sing iso nglakoni..

Duh kangmas sepurane aku,
Ra oleh loro atimu..
Mugo iso nerimo,
Aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Rasane ati iki,
Koyo ra iso nerimo..
Kowe nyanding priyo liyo,
Batin soyo kesikso..

tak sawang laut kidul seger rasaning atiku,
bayang bayang wajahmu gawe kangening atiku,
suwene ra ngiro iso dadi siji,
wujud tresno iki neng ono njero ati,
nanging ngopo kowe asikan kok nglarani,
nglarani tresnoku sing tulus neng sliramu,
kowe nggawe kecewa atiku..

Pr:
Duh kangmas sepurane aku,
Ra oleh loro atimu..
Mugo iso nerimo,
Aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Rasane ati iki,
Koyo ra iso nerimo..
Kowe nyanding priyo liyo,
Batin soyo kesikso..

Pr:
Duh kangmas sepurane aku,
Ra oleh loro atimu..
Mugo iso nerimo,
Aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Rasane ati iki,
Koyo ra iso nerimo..
Kowe nyanding priyo liyo,
Batin soyo kesikso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *