Lungset Bajakan



Versi: Arif Citenx ft. Della Monica

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ukoalnci]
[ar: Arif Citenx ft. Della Monica]
[ti: Lungset Bajakan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[00:00.02]Lungset Bajakan
[00:00.02]by: Arif Citenx ft. Della Monica
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Goro goro kowe lungo,
[00:31.28]Ninggal aku neng negoro liyo..
[00:39.77]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[00:46.73]Lungset klambi iki..
[00:53.06]
[00:54.25]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[00:57.16]lagu ini mengingatkanku pada si putri..
[01:01.26]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[01:04.75]lagu ini membuatku sakit hati..
[01:10.46]Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
[01:13.87]Pada kekasihku yang telah pergi..
[01:17.60]Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
[01:20.70]Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..
[01:24.86]Goro goro kowe lungo,
[01:30.08]Ninggal aku neng negoro liyo..
[01:38.28]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[01:45.36]Lungset klambi iki..
[01:52.37]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[01:55.98]lagu ini mengingatkanku pada si putri..
[01:59.95]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[02:03.24]lagu ini membuatku sakit hati..
[02:09.33]aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
[02:12.19]uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
[02:15.85]jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
[02:19.27]opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..
[02:23.00]
[02:34.05]>>>
[02:35.05]>>
[02:36.05]>
[02:37.05]Goro goro kowe lungo,
[02:43.15]Ninggal aku neng negoro liyo..
[02:51.70]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[02:58.47]Lungset klambi iki..
[03:05.05]Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
[03:09.09]Pada kekasihku yang telah pergi..
[03:13.31]Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
[03:16.91]Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..
[03:20.64]Goro goro kowe lungo,
[03:25.98]Ninggal aku neng negoro liyo..
[03:33.93]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[03:41.14]Lungset klambi iki..
[03:47.85]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[03:51.57]lagu ini mengingatkanku pada si putri,
[03:56.17]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[03:59.39]lagu ini membuatku sakit hati..
[04:05.36]aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
[04:08.09]uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
[04:11.63]jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
[04:15.11]opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..
[04:18.90]
[04:30.19]>>>
[04:31.19]>>
[04:32.19]>
[04:33.19]Goro goro kowe lungo,
[04:38.65]Ninggal aku neng negoro liyo..
[04:47.41]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[04:54.48]Lungset klambi iki..
[05:01.25]Goro goro kowe lungo,
[05:07.65]Ninggal aku neng negoro liyo..
[05:15.42]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[05:23.06]Lungset klambi iki..
[05:29.95]Lungset klambi iki..
[05:37.27]Lungset klambi iki..
[05:46.15]
[05:51.80]Lungset..
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s