Kelangan Kelingan


Versi: Diana Sastra

Kelangan kelingan,
Kelangan kang disayang..
Kelingan yen bengi,
Keimpi sang kekasih..

Wis lawas jamane,
Langka kabar kabare..
Apa sih wis bosen,
Apa wis ora demen..
Kelangan kelingan..

reff:
Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Tapi saiki wis lali,
Janjine ora berarti..
Idih sampean sulaya,
Sumpahe mung pura-pura..

Pancen wis biasa,
Modal wong lanang sumpah..
Manis rayuane,
Mung luruh mangsa bae..
Kelangan kelingan..

reff:
Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Tapi saiki wis lali,
Janjine ora berarti..
Idih sampean sulaya,
Sumpahe mung pura-pura..

Kelangan kelingan,
Kelangan kang disayang..
Kelingan yen bengi,
Keimpi sang kekasih..

Wis lawas jamane,
Langka kabar kabare..
Apa sih wis bosen,
Apa wis ora demen..
Kelangan kelingan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *