Riko Kanggo Isun



Versi: Wandra

Hang sun nduweni dudu kembang setaman,
Mung setangkep sak kuwate riko sun dekep..
Myakne kabeh weruh kadung,
Riko sun eman sun eman eman..

Mulo sing tau ulihe isun ngomong welas,
Nyeluk sayang dudu aju gampang sun ngeplas..
Dudu nggawe waleh isun,
Riko sun buwang sun buwang buwang..

Welas sun ring ati dudu mung ring moto,
Ojo kepilu pikir pikir sing karuan..
Wis tah ojo riko ojo riko mamang,
Pareko mrene no ring gambalan..

Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..

reff:
Mulo sing tau ulihe isun ngomong welas,
Nyeluk sayang dudu aju gampang sun ngeplas..
Dudu nggawe waleh isun,
Riko sun buwang sun buwang buwang..

Welas sun ring ati dudu mung ring moto,
Ojo kepilu pikir pikir sing karuan..
Wis tah ojo riko ojo riko mamang,
Pareko mrene no ring gambalan..

Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..
Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ppwilpci]
[ar: Wandra]
[ti: Riko Kanggo Isun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.03]Riko Kanggo Isun
[00:00.03]by: Wandra
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Hang sun nduweni,
[00:19.37]Dudu kembang setaman..
[00:24.82]Mung setangkep,
[00:28.87]Sak kuwate riko sun dekep..
[00:35.49]Myakne kabeh weruh kadung,
[00:43.97]Riko sun eman..
[00:47.34]Sun eman eman..
[00:53.27]
[00:58.26]Mulo sing tau,
[01:03.32]Ulihe isun ngomong welas..
[01:09.18]Nyeluk sayang dudu aju,
[01:16.11]Gampang sun ngeplas..
[01:19.79]Dudu nggawe waleh isun,
[01:28.22]Riko sun buwang..
[01:31.65]Sun buwang buwang..
[01:40.51]Welas sun ring ati,
[01:47.69]Dudu mung ring moto..
[01:53.74]Ojo kepilu pikir,
[01:59.42]Pikir sing karuan..
[02:05.28]Wis tah ojo riko,
[02:11.65]Ojo riko mamang..
[02:18.45]Pareko mrene no ring gambalan,
[02:26.37]Riko duwen isun,
[02:29.49]Isun duwene riko..
[02:32.49]Riko kanggo isun,
[02:35.23]Isun kanggo riko..
[02:38.98]
[02:53.03]>>>
[02:54.03]>>
[02:55.03]>
[02:56.03]Mulo sing tau,
[03:00.83]Ulihe isun ngomong welas..
[03:06.85]Nyeluk sayang dudu aju,
[03:13.65]Gampang sun ngeplas..
[03:17.09]Dudu nggawe waleh isun,
[03:25.51]Riko sun buwang..
[03:29.19]Sun buwang buwang..
[03:38.24]Welas sun ring ati,
[03:45.10]Dudu mung ring moto..
[03:51.03]Ojo kepilu pikir,
[03:56.90]Pikir sing karuan..
[04:03.45]Wis tah ojo riko,
[04:09.13]Ojo riko mamang..
[04:15.62]Pareko mrene no ring gambalan,
[04:23.42]Riko duwen isun,
[04:26.41]Isun duwene riko..
[04:29.60]Riko kanggo isun,
[04:32.34]Isun kanggo riko..
[04:35.96]Riko duwen isun,
[04:38.77]Isun duwene riko..
[04:41.76]Riko kanggo isun,
[04:44.76]Isun kanggo riko..
[04:49.19]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s