Riko Kanggo Kono

Versi: SoundRapp YK

Riko wis kanggo kono,
Saikine riko wis karo wong liyo..
Ilang ati rasane keloro-loro,
Ingsun iki durung biso nerimo..

Opo wis ora ono,
Roso tresno sing mbiyen jeroning dodo..
Selawase tresnoku mung kanggo riko,
Nanging riko malah milih wong liyo..

Ingsun iki rasane loro neng ati..
Tresno iki tegone wis tok blenjani..
Janjine tresno nyatane riko kanggo kono..

reff:
semono ugo roso tresno mung kanggo sliramu,
ra ono liyane sliramu sing neng atiku,
selawase tresnoku mung sliramu neng ati,
yo mung siji sliramu sing tak tresnani..

kabeh sing wis tak lakoni mung kanggo awakmu,
tulus budi tresnaku iki marang sliramu,
roso tresno sing tulus suci mung kanggo awakmu,
nanging sliramu tego gawe loro atiku..

Ingsun iki rasane loro neng ati..
Tresno iki tegone wis tok blenjani..
Janjine tresno nyatane riko kanggo kono..

manis lambemu ngucap aku mung tresno sliramu,
manis lambemu ngucap ra bakal ninggalke aku,
opo sliramu kuwi wis lali karo janji,
janji sing mbok ucapke mbiyen tulus seko ati..

loro rasane ati yen kelangan sliramu,
yo mung sliramu sing ono sak jeroning batinku,
ora bakal ilang seko atiku iki,
mergo tresno iki mung mangan sliramu neng ati..

Ingsun iki rasane loro neng ati..
Tresno iki tegone wis tok blenjani..
Janjine tresno nyatane riko kanggo kono..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *