Setahun Setengah


Versi: Dian Anic

Rasa ati bli sabar pengen dadi siji,
Bayangane slalu ana ning jero lamunan..
Duh pujaan kula cinta senajan pira lawase,
Kongkon ngenteni pasti tek tunggoni..

Jarak lan waktu bli bakal dadi penghalang,
Sing penting kita wong loro saling pengertian..
Setahun setengah maning tek tunggoni,
Kakang balik sing luar negri bli bakal ngingkari..

reff:
Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji..

Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji, siji..

Jarak lan waktu bli bakal dadi penghalang,
Sing penting kita wong loro saling pengertian..
Setahun setengah maning tek tunggoni,
Kakang balik sing luar negri bli bakal ngingkari..

reff:
Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji..

Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji, siji..

Rasa ati bli sabar pengen dadi siji,
Bayangane slalu ana ning jero lamunan..
Duh pujaan kula cinta senajan pira lawase,
Kongkon ngenteni pasti tek tunggoni..

Jarak lan waktu bli bakal dadi penghalang,
Sing penting kita wong loro saling pengertian..
Setahun setengah maning tek tunggoni,
Kakang balik sing luar negri bli bakal ngingkari..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *