Setahun Setengah



Versi: Dian Anic

Rasa ati bli sabar pengen dadi siji,
Bayangane slalu ana ning jero lamunan..
Duh pujaan kula cinta senajan pira lawase,
Kongkon ngenteni pasti tek tunggoni..

Jarak lan waktu bli bakal dadi penghalang,
Sing penting kita wong loro saling pengertian..
Setahun setengah maning tek tunggoni,
Kakang balik sing luar negri bli bakal ngingkari..

reff:
Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji..

Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji, siji..

Jarak lan waktu bli bakal dadi penghalang,
Sing penting kita wong loro saling pengertian..
Setahun setengah maning tek tunggoni,
Kakang balik sing luar negri bli bakal ngingkari..

reff:
Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji..

Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji, siji..

Rasa ati bli sabar pengen dadi siji,
Bayangane slalu ana ning jero lamunan..
Duh pujaan kula cinta senajan pira lawase,
Kongkon ngenteni pasti tek tunggoni..

Jarak lan waktu bli bakal dadi penghalang,
Sing penting kita wong loro saling pengertian..
Setahun setengah maning tek tunggoni,
Kakang balik sing luar negri bli bakal ngingkari..
———————
[ver: lyrics]
[id: pbwoloci]
[ar: Dian Anic]
[ti: Setahun Setengah]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:59]
[00:00.04]Setahun Setengah
[00:00.04]by: Dian Anic
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Rasa ati bli sabar
[00:38.79]pengen dadi siji,
[00:42.72]Bayangane slalu ana
[00:46.48]ning jero lamunan..
[00:50.29]Duh pujaan kula cinta
[00:54.27]senajan pira lawase,
[00:57.76]Kongkon ngenteni
[01:00.45]pasti tek tunggoni..
[01:05.13]
[01:18.11]Jarak lan waktu bli bakal
[01:21.32]dadi penghalang,
[01:24.88]Sing penting kita wong loro
[01:29.06]saling pengertian..
[01:32.55]Setahun setengah maning
[01:36.42]tek tunggoni,
[01:38.98]Kakang balik sing luar negri
[01:43.28]bli bakal ngingkari..
[01:47.40]
[02:18.06]>>>
[02:19.06]>>
[02:20.06]>
[02:21.06]Tek anti sampe ning endi,
[02:28.14]Tek tunggu bli ngenal waktu..
[02:35.32]Bli ragu kula ngenteni,
[02:42.46]Cintane mung ning sampean siji..
[02:50.26]Tek anti sampe ning endi,
[02:57.32]Tek tunggu bli ngenal waktu..
[03:04.62]Bli ragu kula ngenteni,
[03:11.98]Cintane mung ning sampean siji, siji..
[03:22.78]
[03:25.40]Jarak lan waktu bli bakal
[03:29.25]dadi penghalang,
[03:32.62]Sing penting kita wong loro
[03:36.24]saling pengertian..
[03:39.99]Setahun setengah maning
[03:43.85]tek tunggoni,
[03:45.48]Kakang balik sing luar negri
[03:50.66]bli bakal ngingkari..
[03:54.90]
[04:25.06]>>>
[04:26.06]>>
[04:27.06]>
[04:28.06]Tek anti sampe ning endi,
[04:35.47]Tek tunggu bli ngenal waktu..
[04:42.71]Bli ragu kula ngenteni,
[04:49.70]Cintane mung ning sampean siji..
[04:57.87]Tek anti sampe ning endi,
[05:04.80]Tek tunggu bli ngenal waktu..
[05:12.04]Bli ragu kula ngenteni,
[05:19.21]Cintane mung ning sampean siji, siji..
[05:30.13]
[05:32.63]Rasa ati bli sabar
[05:36.25]pengen dadi siji,
[05:39.74]Bayangane slalu ana
[05:43.43]ning jero lamunan..
[05:47.23]Duh pujaan kula cinta
[05:51.41]senajan pira lawase,
[05:54.78]Kongkon ngenteni
[05:57.97]pasti tek tunggoni..
[06:02.08]
[06:15.19]Jarak lan waktu bli bakal
[06:18.49]dadi penghalang,
[06:22.18]Sing penting kita wong loro
[06:25.92]saling pengertian..
[06:29.41]Setahun setengah maning
[06:33.47]tek tunggoni,
[06:35.34]Kakang balik sing luar negri
[06:40.02]bli bakal ngingkari..
[06:44.27]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s