Aku Ora Dolan



Versi: Didi Kempot

Ketutup lawange tresnamu,
Kelingan wong sing ono neng atimu..
Rasane remuk jroning uripku,
Ajur mumur koyo pari ketutu..

Tekaku nyunggi roso tresno,
Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
Nyatane aku mung nemu gelo,
Tego tenan kowe seneng karo sopo..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..
Kanggo kowe..

reff:
Tekaku nyunggi roso tresno,
Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
Nyatane aku mung nemu gelo,
Tego tenan kowe seneng karo sopo..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..
Kanggo kowe..

Aku lungo ora dolan,
Aku lungo golek pangan..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane,
Kanggo kowe..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zockllci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Aku Ora Dolan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.04]Aku Ora Dolan
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:21.04]
[00:23.04]>>>
[00:24.04]>>
[00:25.04]>
[00:26.04]Ketutup lawange tresnamu,
[00:32.48]Kelingan wong sing ono neng atimu..
[00:39.84]Rasane remuk jroning uripku,
[00:46.00]Ajur mumur koyo pari ketutu..
[00:53.96]
[01:00.08]Tekaku nyunggi roso tresno,
[01:07.20]Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
[01:14.23]Nyatane aku mung nemu gelo,
[01:19.19]Tego tenan kowe seneng karo sopo..
[01:27.44]
[01:32.06]Lungaku ora dolan,
[01:37.06]Rekoso golek pangan..
[01:45.09]Lungaku kanggo kowe,
[01:50.96]Rekoso tak sanggane..
[01:58.36]Kanggo kowe..
[02:01.48]
[02:23.02]>>>
[02:24.02]>>
[02:25.02]>
[02:26.02]Tekaku nyunggi roso tresno,
[02:30.92]Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
[02:39.71]Nyatane aku mung nemu gelo,
[02:45.83]Tego tenan kowe seneng karo sopo..
[02:53.25]
[02:58.36]Lungaku ora dolan,
[03:03.42]Rekoso golek pangan..
[03:10.65]Lungaku kanggo kowe,
[03:17.71]Rekoso tak sanggane..
[03:24.44]Lungaku ora dolan,
[03:31.27]Rekoso golek pangan..
[03:38.90]Lungaku kanggo kowe,
[03:45.77]Rekoso tak sanggane..
[03:51.63]Kanggo kowe..
[03:54.75]Aku lungo ora dolan,
[03:59.54]Aku lungo golek pangan..
[04:05.78]Lungaku ora dolan,
[04:09.62]Rekoso golek pangan..
[04:16.81]Lungaku kanggo kowe,
[04:24.73]Rekoso tak sanggane,
[04:30.73]Kanggo kowe..
[04:34.28]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s