Aku Ora Dolan


Versi: Didi Kempot

Ketutup lawange tresnamu,
Kelingan wong sing ono neng atimu..
Rasane remuk jroning uripku,
Ajur mumur koyo pari ketutu..

Tekaku nyunggi roso tresno,
Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
Nyatane aku mung nemu gelo,
Tego tenan kowe seneng karo sopo..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..
Kanggo kowe..

reff:
Tekaku nyunggi roso tresno,
Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
Nyatane aku mung nemu gelo,
Tego tenan kowe seneng karo sopo..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..
Kanggo kowe..

Aku lungo ora dolan,
Aku lungo golek pangan..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane,
Kanggo kowe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *