Kebacut Kangen



Lirik lagu Sanguturu ke-4150 Kebacut Kangen
Versi: Nella Kharisma

SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

REFF:
SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zacsllci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kebacut Kangen]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:00.02]Kebacut Kangen
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]SENAJAN AKU
[00:36.26]RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
[00:39.94]SING TAK RASAKKE
[00:42.87]TANSAH KELINGAN ESEMMU..
[00:49.23]RAINO LAN BENGI
[00:51.79]ANGEL MEREM MRIPATKU,
[00:55.97]RA BISO TURU
[00:58.97]MERGO KEBACUT KANGENKU..
[01:04.15]
[01:20.76]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[01:23.87]JAN SEDEP ESEMMU,
[01:28.36]TENTREM ATIKU
[01:29.92]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[01:34.66]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[01:38.03]JAN SEDEP ESEMMU,
[01:42.34]LELEH ATIKU
[01:43.90]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[01:48.26]
[02:09.06]>>>
[02:10.06]>>
[02:11.06]>
[02:12.06]SENAJAN AKU
[02:15.76]RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
[02:19.45]SING TAK RASAKKE
[02:22.50]TANSAH KELINGAN ESEMMU..
[02:27.37]RAINO LAN BENGI
[02:29.68]ANGEL MEREM MRIPATKU,
[02:33.92]RA BISO TURU
[02:36.61]MERGO KEBACUT KANGENKU..
[02:42.78]
[02:57.01]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[02:59.82]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:03.87]TENTREM ATIKU
[03:05.87]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[03:10.74]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:13.98]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:17.92]LELEH ATIKU
[03:20.10]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[03:24.22]
[03:25.08]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:28.34]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:32.45]TENTREM ATIKU
[03:34.51]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[03:39.01]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:42.06]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:46.68]LELEH ATIKU
[03:48.30]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[03:52.98]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s