Kebacut Kangen

Lirik lagu Sanguturu ke-4150 Kebacut Kangen
Versi: Nella Kharisma

SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

REFF:
SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *