Pikir Keri



Versi: Via Vallen

Yen gelem tak jak rabi,
Yen ra gelem ta jagongi,
Sing ra penting pikir keri..

Yen kowe gelem tak sayang,
Yo ojo mbok gawe bimbang,
Ra sah kakean alesan..

reff:
iki ati du parkiran maju mundur ra karuan,
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan,
nanging tresno iki udu es teh plastikan,
sing mbok cantholke lalu engkau tinggalkan..

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan,
tresnoku kesandung aku jebul kapusan,
jodo bakal tekan ora bakal kijolan,
nek bejo to mantenan nek ora tep syukuran..

Pikir keri..
Pikir keri..
Ketimbang loro ati..

Yen gelem tak jak rabi,
Yen ra gelem ta jagongi,
Sing ra penting pikir keri..

Yen kowe gelem tak sayang,
Yo ojo mbok gawe bimbang,
Ra sah kakean alesan..

reff:
nek iki pancen dalane tak tompo opo anane,
gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke,
abot dirasakne ra kuat dibecakne,
ra sah dipikir mbok mikir sing liyane..

tresnoku sing gede mbok prekne,
mbok golek liyane sing nompo opo anane,
mending cicil motor podo podo mumete,
nanging ono asile ketimbang mikir kowe..

Pikir keri..
Pikir keri..
Ketimbang loro ati..

Yen gelem tak jak rabi,
Yen ra gelem ta jagongi,
Sing ra penting pikir keri..

Yen kowe gelem tak sayang,
Yo ojo mbok gawe bimbang,
Ra sah kakean alesan..

Yen gelem tak jak rabi,
Yen ra gelem ta jagongi,
Sing ra penting pikir keri..

Yen kowe gelem tak sayang,
Yo ojo mbok gawe bimbang,
Ra sah kakean alesan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: puwplcci]
[ar: Via Vallen]
[ti: Pikir Keri]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:07]
[00:00.03]Pikir Keri
[00:00.03]by: Via Vallen
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Yen gelem tak jak rabi,
[00:20.83]Yen ra gelem ta jagongi,
[00:23.89]Sing ra penting pikir keri..
[00:28.20]
[00:30.20]Yen kowe gelem tak sayang,
[00:33.88]Yo ojo mbok gawe bimbang,
[00:37.31]Ra sah kakean alesan..
[00:42.05]
[00:53.63]>>>
[00:54.63]>>
[00:55.63]>
[00:56.63]iki ati du parkiran maju mundur ra karuan,
[01:00.63]iki ati du layangan tarik ulur sembarangan,
[01:04.34]nanging tresno iki udu es teh plastikan,
[01:07.65]sing mbok cantholke lalu engkau tinggalkan..
[01:11.21]janjimu koyo mendung ditunggu ora udan,
[01:14.52]tresnoku kesandung aku jebul kapusan,
[01:17.57]jodo bakal tekan ora bakal kijolan,
[01:20.94]nek bejo to mantenan nek ora tep syukuran..
[01:24.81]Pikir keri..
[01:30.43]Pikir keri..
[01:37.10]Ketimbang loro ati..
[01:42.22]Yen gelem tak jak rabi,
[01:45.03]Yen ra gelem ta jagongi,
[01:48.40]Sing ra penting pikir keri..
[01:53.52]Yen kowe gelem tak sayang,
[01:58.07]Yo ojo mbok gawe bimbang,
[02:01.94]Ra sah kakean alesan..
[02:06.75]
[02:19.04]>>>
[02:20.04]>>
[02:21.04]>
[02:22.04]nek iki pancen dalane tak tompo opo anane,
[02:25.16]gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke,
[02:28.97]abot dirasakne ra kuat dibecakne,
[02:32.15]ra sah dipikir mbok mikir sing liyane..
[02:35.71]tresnoku sing gede mbok prekne,
[02:38.93]mbok golek liyane sing nompo opo anane,
[02:42.24]mending cicil motor podo podo mumete,
[02:45.98]nanging ono asile ketimbang mikir kowe..
[02:49.29]Pikir keri..
[02:55.84]Pikir keri..
[03:01.21]Ketimbang loro ati..
[03:05.45]
[03:06.70]Yen gelem tak jak rabi,
[03:09.38]Yen ra gelem ta jagongi,
[03:12.75]Sing ra penting pikir keri..
[03:17.50]
[03:19.31]Yen kowe gelem tak sayang,
[03:22.93]Yo ojo mbok gawe bimbang,
[03:26.36]Ra sah kakean alesan..
[03:30.91]
[03:32.72]Yen gelem tak jak rabi,
[03:36.28]Yen ra gelem ta jagongi,
[03:39.71]Sing ra penting pikir keri..
[03:44.58]
[03:46.70]Yen kowe gelem tak sayang,
[03:50.07]Yo ojo mbok gawe bimbang,
[03:53.38]Ra sah kakean alesan..
[03:57.93]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s