Ojo Lungo (dangdut didi kempot)



Versi: Didi Kempot

Durung lego roso jroning dodo,
Durung mari rasane kangenku..
Lagi pethu’ sak kethipan moto,
Isih durung biso kanggo tombo..

Ojo.. ojo..,
Ojo lungo ninggal aku meneh..
Yen lungo,
Gowo sisan atiku..

reff:
Ra biso aku ora biso,
Ngapusi rasaning ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Ra biso aku ora biso,
Ngapusi rasaning ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Ning aku sih seneng kowe..

Sak umpomo kowe mangerteni,
Sewu loro numpuk dadi siji..
Pirang taun nggonku nutup ati,
Mung tekamu sing tansah tak anti-anti..

Ojo.. ojo..,
Ojo lungo ninggal aku meneh..
Yen lungo,
Gowo sisan atiku..

reff:
Ra biso aku ora biso,
Ngapusi rasaning ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Ra biso aku ora biso,
Ngapusi rasaning ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Ning aku sih seneng kowe..

Sak umpomo kowe mangerteni,
Sewu loro numpuk dadi siji..
Pirang taun nggonku nutup ati,
Mung tekamu sing tansah tak anti-anti..

Ojo.. ojo..,
Ojo lungo ninggal aku meneh..
Yen lungo,
Gowo sisan atiku..
Yen lungo,
Gowo sisan atiku..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ojo Lungo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[id: plwzlcci]
[00:00.06]Ojo Lungo
[00:00.06]Versi: Didi Kempot
[00:11.06]
[00:13.96]>>>
[00:14.96]>>
[00:15.96]>
[00:16.96]Durung lego roso jroning dodo,
[00:23.20]Durung mari rasane kangenku..
[00:29.69]Lagi pethu’ sak kethipan moto,
[00:36.62]Isih durung biso kanggo tombo..
[00:42.92]Ojo.. ojo..,
[00:46.35]Ojo lungo ninggal aku meneh..
[00:50.97]Yen lungo,
[00:54.15]Gowo sisan atiku..
[00:58.96]
[01:05.01]>>>
[01:06.01]>>
[01:07.01]>
[01:08.01]Ra biso aku ora biso,
[01:14.56]Ngapusi rasaning ati..
[01:20.68]Bola bali wis tak lalekke,
[01:27.48]Malah tansah eling wae..
[01:34.45]Ra biso aku ora biso,
[01:41.44]Ngapusi rasaning ati..
[01:47.74]Bola bali wis tak lalekke,
[01:54.85]Ning aku sih seneng kowe..
[02:00.68]Sak umpomo kowe mangerteni,
[02:08.78]Sewu loro numpuk dadi siji..
[02:16.05]Pirang taun nggonku nutup ati,
[02:21.61]Mung tekamu sing tansah tak anti-anti..
[02:28.39]Ojo.. ojo..,
[02:31.58]Ojo lungo ninggal aku meneh..
[02:36.38]Yen lungo,
[02:39.56]Gowo sisan atiku..
[02:44.87]
[02:50.00]>>>
[02:51.00]>>
[02:52.00]>
[02:53.00]Ra biso aku ora biso,
[02:58.90]Ngapusi rasaning ati..
[03:06.01]Bola bali wis tak lalekke,
[03:13.00]Malah tansah eling wae..
[03:19.74]Ra biso aku ora biso,
[03:26.54]Ngapusi rasaning ati..
[03:33.28]Bola bali wis tak lalekke,
[03:40.64]Ning aku sih seneng kowe..
[03:47.50]Sak umpomo kowe mangerteni,
[03:53.81]Sewu loro numpuk dadi siji..
[04:00.67]Pirang taun nggonku nutup ati,
[04:07.04]Mung tekamu sing tansah tak anti-anti..
[04:13.90]Ojo.. ojo..,
[04:17.15]Ojo lungo ninggal aku meneh..
[04:22.07]Yen lungo,
[04:25.26]Gowo sisan atiku..
[04:30.44]
[04:32.38]Yen lungo,
[04:36.19]Gowo sisan atiku..
[04:42.99]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s