Kedisikan Ulem



Versi: Tody ft. Dimas

“hahh piye to dim, wis wong tuwane ra setuju,
“kedisikan ulem sisan, aku kudu piye terusan,
“beres sing sabar, jodo sing ngatur sing kuoso..”

Aku ra biso,
Nyawang kowe ro wong liyo..
Senajan tresno iki,
Ora bakal direstoni..

Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
Mergo wong tuwamu isih ora ngrestoni..
Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
Senajan ora karuan nanging tresnaku mbok nggo dolanan..

Tumetes eluhku yen kelingan masa lalu,
Biarkan berlalu janjimu yang dulu membuatku,
Takkan pernah bisa melupakan dirimu,
Sakit karenamu mergo wong tuwomu..

Saiki yo ngene wae aku tak coba nglalekke,
Senajan ati wis sabar nganti atiku ambyar,
Tak jaluk mbok lungo elingo jaman semono,
Ingkar janji kowe rabi marang lanangan liyo..

Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
Mergo wong tuwamu isih ora ngrestoni..
Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
Senajan ora karuan nanging tresnaku mbok nggo dolanan..

Kowe tego atiku tok sio-sio,
Nek ngene caramu aku yo tak coba lilo..
Mugo kowe iso urip temen? marang pilihan wong tuwo,

Aku ra kuat soyo suwe soyo mlarat,
Mikir kahanan uripku tanpa ditinggal dirimu,
Nek saiki aku nyanding kowe ra bali rene,
Wis ora piye-piye aku tak dolek liyane,
sing iso nrimo awakku iki opo anane..

Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
Mergo wong tuwamu isih ora ngrestoni..
Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
Senajan ora karuan nanging tresnaku mbok nggo dolanan..

Larane ati ulemanmu wis tak tampani,
Kanti ikhlas senajan loro neng ati..
Opo kowe ra kelingan naliko isih gandengan,
Ngukir tresno sak jembaring segoro..

Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
Mergo wong tuwamu isih ora ngrestoni..
Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
Senajan ora karuan nanging tresnaku mbok nggo dolanan..

Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
Mergo wong tuwamu sing ora ngrestoni..
Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
Senajan ora karuan nanging tresnaku mbok nggo dolanan..
———————
[ver: lyrics]
[id: uvoplqci]
[ar: Tody ft. Dimas]
[ti: Kedisikan Ulem]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:38]
[00:00.02]”hahh piye to dim, wis wong tuwane ra setuju,
[00:04.82]”kedisikan ulem sisan, aku kudu piye terusan,
[00:08.31]”beres sing sabar, jodo sing ngatur sing kuoso..”
[00:12.24]Aku ra biso,
[00:14.05]Nyawang kowe ro wong liyo..
[00:17.48]Senajan tresno iki,
[00:20.36]Ora bakal direstoni..
[00:25.84]Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
[00:32.20]Mergo wong tuwamu isih ora ngrestoni..
[00:38.63]Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
[00:44.07]Senajan ora karuan nanging tresnaku mbok nggo dolanan..
[00:51.37]Tumetes eluhku yen kelingan masa lalu,
[00:54.04]Biarkan berlalu janjimu yang dulu membuatku,
[00:57.55]Takkan pernah bisa melupakan dirimu,
[01:00.17]Sakit karenamu mergo wong tuwomu..
[01:03.47]Saiki yo ngene wae aku tak coba nglalekke,
[01:06.59]Senajan ati wis sabar nganti atiku ambyar,
[01:09.53]Tak jaluk mbok lungo elingo jaman semono,
[01:12.46]Ingkar janji kowe rabi marang lanangan liyo..
[01:15.39]Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
[01:20.20]Mergo wong tuwamu isih ora ngrestoni..
[01:26.25]Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
[01:32.12]Senajan ora karuan
[01:34.74]nanging tresnaku mbok nggo dolanan..
[01:39.17]Kowe tego atiku tok sio-sio,
[01:41.91]Nek ngene caramu aku yo tak coba lilo..
[01:45.28]Mugo kowe iso urip temen? marang pilihan wong tuwo,
[01:49.30]Aku ra kuat soyo suwe soyo mlarat,
[01:51.73]Mikir kahanan uripku tanpa ditinggal dirimu
[01:55.21]Nek saiki aku nyanding kowe ra bali rene,
[01:55.72]Wis ora piye-piye
[01:59.23]aku tak dolek liyane sing iso nrimo awakku iki opo anane..
[02:03.20]Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
[02:08.00]Mergo wong tuwamu isih ora ngrestoni..
[02:14.80]Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
[02:20.17]Senajan ora karuan
[02:23.19]nanging tresnaku mbok nggo dolanan..
[02:27.28]Larane ati ulemanmu wis tak tampani,
[02:32.27]Kanti ikhlas senajan loro neng ati..
[02:38.51]Opo kowe ra kelingan naliko isih gandengan,
[02:44.25]Ngukir tresno sak jembaring segoro..
[02:50.81]Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
[02:56.05]Mergo wong tuwamu isih ora ngrestoni..
[03:02.66]Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
[03:08.15]Senajan ora karuan
[03:10.95]nanging tresnaku mbok nggo dolanan..
[03:14.83]Tresnoku iki kabeh uwis tak rampungi,
[03:20.13]Mergo wong tuwamu isih ora ngrestoni..
[03:26.69]Lorone ati iki nganti tekane aku mati,
[03:32.05]Senajan ora karuan
[03:35.10]nanging tresnaku mbok nggo dolanan..
[03:38.14]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s