Mati Roso

“Mati Roso” Versi Denik Armila

MATI ROSO NISUN YANG RIKO,
KEGUNONO LEMES MANING..
KETUTUP MENDUNG NORING SUKMO,
NINGGULI MOTO ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

BENCEL ATINISUN CUIL ATINISUN,
RONTOK AJUR LELERAN..
ROSO LORO IKI RIKO HANG NATONI,
SOYO KEROSO PERIH..
SING NGIRO ISUN,
TEGONE RIKO NGIRIS-NGIRIS ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

REFF:
MATI ROSO NISUN YANG RIKO,
KEGUNONO LEMES MANING..
KETUTUP MENDUNG NORING SUKMO,
NINGGULI MOTO ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

BENCEL ATINISUN CUIL ATINISUN,
RONTOK AJUR LELERAN..
ROSO LORO IKI RIKO HANG NATONI,
SOYO KEROSO PERIH..
SING NGIRO ISUN,
TEGONE RIKO NGIRIS-NGIRIS ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

BENCEL ATINISUN CUIL ATINISUN,
RONTOK AJUR LELERAN..
ROSO LORO IKI RIKO HANG NATONI,
SOYO KEROSO PERIH..
SING NGIRO ISUN,
TEGONE RIKO NGIRIS-NGIRIS ATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *