Sing Kanti

Versi: Arda Khan

Sadar isun demen nyang riko,
Sing sun pungkiri sun welas nyang riko..
Tapi apuwo riko sing rumongso,
Kadhung demen gancang jawaben,
Myakne atinisun tentrem..

Sadar isun demen nyang riko,
Sing sun pungkiri sun welas nyang riko..
Tapi apuwo riko sing rumongso,
Kadhung demen gancang jawaben,
Myakne atinisun tentrem..

Sun regani riko duwe pilihan,
Sun regani riko duwe roso..

reff:
Sun sing kanti nganteni,
Bukaken lawange atin riko..
Kadhung durung ono hang manggoni,
Sun gelem manggoni selawase..

reff:
Sadar isun demen nyang riko,
Sing sun pungkiri sun welas nyang riko..
Tapi apuwo riko sing rumongso,
Kadhung demen gancang jawaben,
Myakne atinisun tentrem..

Sun regani riko duwe pilihan,
Sun regani riko duwe roso..

reff:
Sun sing kanti nganteni,
Bukaken lawange atin riko..
Kadhung durung ono hang manggoni,
Sun gelem manggoni selawase..

Sun sing kanti nganteni,
Bukaken lawange atin riko..
Kadhung durung ono hang manggoni,
Sun gelem manggoni selawase..
Sun gelem manggoni selawase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *