Sing Kanti



Versi: Arda Khan

Sadar isun demen nyang riko,
Sing sun pungkiri sun welas nyang riko..
Tapi apuwo riko sing rumongso,
Kadhung demen gancang jawaben,
Myakne atinisun tentrem..

Sadar isun demen nyang riko,
Sing sun pungkiri sun welas nyang riko..
Tapi apuwo riko sing rumongso,
Kadhung demen gancang jawaben,
Myakne atinisun tentrem..

Sun regani riko duwe pilihan,
Sun regani riko duwe roso..

reff:
Sun sing kanti nganteni,
Bukaken lawange atin riko..
Kadhung durung ono hang manggoni,
Sun gelem manggoni selawase..

reff:
Sadar isun demen nyang riko,
Sing sun pungkiri sun welas nyang riko..
Tapi apuwo riko sing rumongso,
Kadhung demen gancang jawaben,
Myakne atinisun tentrem..

Sun regani riko duwe pilihan,
Sun regani riko duwe roso..

reff:
Sun sing kanti nganteni,
Bukaken lawange atin riko..
Kadhung durung ono hang manggoni,
Sun gelem manggoni selawase..

Sun sing kanti nganteni,
Bukaken lawange atin riko..
Kadhung durung ono hang manggoni,
Sun gelem manggoni selawase..
Sun gelem manggoni selawase..
———————
[ver: lyrics]
[id: abkhkwci]
[ar: Arda Khan]
[ti: Sing Kanti]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:00.02]Sing Kanti
[00:00.02]by: Arda Khan
[00:12.02]
[00:14.02]>>>
[00:15.02]>>
[00:16.02]>
[00:17.02]Sadar isun demen nyang riko,
[00:23.76]Sing sun pungkiri
[00:27.51]sun welas nyang riko..
[00:31.73]Tapi apuwo riko sing rumongso,
[00:38.31]Kadhung demen gancang jawaben,
[00:45.89]Myakne atinisun tentrem..
[00:52.66]
[00:54.41]Sadar isun demen nyang riko,
[01:01.17]Sing sun pungkiri
[01:04.78]sun welas nyang riko..
[01:08.88]Tapi apuwo riko sing rumongso,
[01:15.70]Kadhung demen gancang jawaben,
[01:23.28]Myakne atinisun tentrem..
[01:31.10]Sun regani riko duwe pilihan,
[01:38.87]Sun regani riko duwe roso..
[01:50.11]
[02:16.11]>>>
[02:17.11]>>
[02:18.11]>
[02:19.11]Sun sing kanti nganteni,
[02:26.11]Bukaken lawange atin riko..
[02:34.50]Kadhung durung ono hang manggoni,
[02:42.08]Sun gelem manggoni selawase..
[02:49.84]
[03:05.18]>>>
[03:06.18]>>
[03:07.18]>
[03:08.18]Sadar isun demen nyang riko,
[03:15.18]Sing sun pungkiri
[03:18.23]sun welas nyang riko..
[03:22.39]Tapi apuwo riko sing rumongso,
[03:29.16]Kadhung demen gancang jawaben,
[03:36.73]Myakne atinisun tentrem..
[03:45.61]Sun regani riko duwe pilihan,
[03:52.26]Sun regani riko duwe roso..
[04:03.50]
[04:29.74]>>>
[04:30.74]>>
[04:31.74]>
[04:32.74]Sun sing kanti nganteni,
[04:39.89]Bukaken lawange atin riko..
[04:47.97]Kadhung durung ono hang manggoni,
[04:54.79]Sun gelem manggoni selawase..
[05:03.74]Sun sing kanti nganteni,
[05:13.06]Bukaken lawange atin riko..
[05:19.88]Kadhung durung ono hang manggoni,
[05:27.47]Sun gelem manggoni selawase..
[05:35.66]Sun gelem manggoni selawase..
[05:45.85]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s