Wis Tumekaning Janji



Versi: Ratna Listy

Wis tumekaning janji,
Jare kowe arep sido bali..
Ning nganti pitung sasi,
Tekamu sing tak anti-anti..

Wiwit pamitan lungo,
Sakjane aku ora lilo..
Ndek biyen aku uwis kroso,
Bakale kowe cidro,
Ninggal aku kowe tego..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..
———————
[ver: lyrics]
[id: iunsknci]
[ar: Ranta Listy]
[ti: Wis Tumekaning Janji]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:29]
[00:00.02]Wis Tumekaning Janji
[00:00.02]by: Ratna Listy
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Wis tumekaning janji,
[00:36.32]Jare kowe arep sido bali..
[00:40.96]Ning nganti pitung sasi,
[00:43.94]Tekamu sing tak anti-anti..
[00:49.10]Wiwit pamitan lungo,
[00:52.08]Sakjane aku ora lilo..
[00:57.29]Ndek biyen aku uwis kroso,
[01:00.65]Bakale kowe cidro,
[01:03.50]Ninggal aku kowe tego..
[01:09.22]
[01:10.27]Wis tumekaning janji,
[01:13.32]Jare biyen arep dadi siji..
[01:17.80]Ning kok nganti saiki,
[01:21.02]Sliramu ora bali-bali..
[01:26.18]Wiwit jaman semono,
[01:29.09]Atiku ora tau tego..
[01:34.25]Anggere kowe pamit lungo,
[01:37.66]Perih neng njeron dodo,
[01:40.59]Ning ra iso opo-opo..
[01:45.74]
[01:51.99]>>>
[01:52.99]>>
[01:53.99]>
[01:54.99]Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
[02:02.57]Aku wis matur aku iki sopo..
[02:10.40]Yen pancen loro wis ojo sido,
[02:17.97]Tresnaku aku keloro-loro..
[02:25.49]
[02:55.40]>>>
[02:56.40]>>
[02:57.40]>
[02:58.40]Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
[03:05.24]Aku wis matur aku iki sopo..
[03:13.25]Yen pancen loro wis ojo sido,
[03:20.71]Tresnaku aku keloro-loro..
[03:27.90]
[03:29.58]Wis tumekaning janji,
[03:32.25]Jare biyen arep dadi siji..
[03:36.72]Ning kok nganti saiki,
[03:40.02]Sliramu ora bali-bali..
[03:45.11]Wiwit jaman semono,
[03:48.09]Atiku ora tau tego..
[03:53.24]Anggere kowe pamit lungo,
[03:56.79]Perih neng njeron dodo,
[03:59.58]Ning ra iso opo-opo..
[04:05.05]Perih neng njeron dodo,
[04:07.35]Ning ra iso opo-opo..
[04:16.97]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s