Wis Tumekaning Janji


Versi: Ratna Listy

Wis tumekaning janji,
Jare kowe arep sido bali..
Ning nganti pitung sasi,
Tekamu sing tak anti-anti..

Wiwit pamitan lungo,
Sakjane aku ora lilo..
Ndek biyen aku uwis kroso,
Bakale kowe cidro,
Ninggal aku kowe tego..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *