Sigaring Nyowo

Versi: Ratna Listy

Wiwite aku kenal kowe,
Naliko aku isih dewe..
Semono ugo karo kowe,
Durung ono kancane..

Wiwite mbiyen seneng kowe,
Anggere mesem duh manise..
Yen lagi ngendikan wibawane,
Koyo presiden wae..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *