Sigaring Nyowo



Versi: Ratna Listy

Wiwite aku kenal kowe,
Naliko aku isih dewe..
Semono ugo karo kowe,
Durung ono kancane..

Wiwite mbiyen seneng kowe,
Anggere mesem duh manise..
Yen lagi ngendikan wibawane,
Koyo presiden wae..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bvcakkci]
[ar: Ratna Listy]
[ti: Sigaring Nyowo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.01]Sigaring Nyowo
[00:00.01]by: Ratna Listy
[00:45.01]
[00:47.01]>>>
[00:48.01]>>
[00:49.01]>
[00:50.01]Wiwite aku kenal kowe,
[00:54.19]Naliko aku isih dewe..
[00:57.86]Semono ugo karo kowe,
[01:01.58]Durung ono kancane..
[01:05.99]
[01:08.10]Wiwite mbiyen seneng kowe,
[01:11.34]Anggere mesem duh manise..
[01:15.80]Yen lagi ngendikan wibawane,
[01:19.28]Koyo presiden wae..
[01:23.82]
[01:29.06]>>>
[01:30.06]>>
[01:31.06]>
[01:32.06]Saiki wis dadi sisihanku,
[01:37.16]ganthilaning ati,
[01:40.88]Tak jogo tak ati-ati..
[01:47.84]Saiki sliramu rodo lemu,
[01:53.06]ning isih tresnaku,
[01:56.72]Tak jogo ojo nganti dadi kuru..
[02:03.43]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[02:07.65]Lah kok malah dadi wagu..
[02:11.50]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[02:15.60]Lah kok tambah lucu..
[02:19.01]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[02:23.36]Atiku yo dadi ayem..
[02:26.97]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[02:31.13]Aku njur kepincut..
[02:35.10]Kowe garwaku,
[02:38.89]Sigaring nyawaku..
[02:42.55]Darling me loving you..
[02:47.46]
[03:19.01]>>>
[03:20.01]>>
[03:21.01]>
[03:22.01]Saiki wis dadi sisihanku,
[03:27.21]ganthilaning ati,
[03:30.54]Tak jogo tak ati-ati..
[03:37.55]Saiki sliramu rodo lemu,
[03:42.52]ning isih tresnaku,
[03:46.31]Tak jogo ojo nganti dadi kuru..
[03:53.58]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[03:57.12]Lah kok malah dadi wagu..
[04:01.22]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[04:04.83]Lah kok tambah lucu..
[04:09.05]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[04:12.84]Atiku yo dadi ayem..
[04:16.87]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[04:20.85]Aku njur kepincut..
[04:24.69]Kowe garwaku,
[04:28.30]Sigaring nyawaku..
[04:32.15]Darling me loving you..
[04:36.87]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[04:40.72]Lah kok malah dadi wagu..
[04:44.26]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[04:47.92]Lah kok tambah lucu..
[04:51.66]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[04:55.88]Atiku yo dadi ayem..
[04:59.79]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[05:03.64]Aku njur kepincut..
[05:07.30]Kowe garwaku,
[05:11.34]Sigaring nyawaku..
[05:15.31]Darling me loving you..
[05:19.60]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[05:23.27]Lah kok malah dadi wagu..
[05:26.99]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[05:31.03]Lah kok tambah lucu..
[05:34.50]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[05:38.79]Atiku yo dadi ayem..
[05:42.83]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[05:46.87]Aku njur kepincut..
[05:49.48]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s