Hallo Piye Kabarmu



Versi: Ratna Listy

Halo piye kabarmu,
Uwis suwe ora ketemu..
Sajak’e kok rodo kuru,
Ono opo to mas..

Ndek mbiyen sliramu ragu,
Malah kowe milih kancaku..
Saiki ditinggal mlayu,
Mesakke uripmu..

Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

reff:
Halo piye kabarmu,
Uwis suwe ora ketemu..
Sajak’e kok rodo kuru,
Ono opo to mas..

Ndek mbiyen sliramu ragu,
Malah kowe milih kancaku..
Saiki ditinggal mlayu,
Mesakke uripmu..

Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

reff:
Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

I love you..
I love you..
I love you..
I love you..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vslckuci]
[ar: Ratna Listy]
[ti: Hallo Piye Kabarmu]
[al: Pop Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.04]Hallo Piye Kabarmu
[00:00.04]by: Ratna Listy
[00:51.04]
[00:53.04]>>>
[00:54.04]>>
[00:55.04]>
[00:56.04]Halo piye kabarmu,
[00:59.84]Uwis suwe ora ketemu..
[01:04.20]Sajak’e kok rodo kuru,
[01:07.93]Ono opo to mas..
[01:11.90]
[01:12.05]Ndek mbiyen sliramu ragu,
[01:16.00]Malah kowe milih kancaku..
[01:20.90]Saiki ditinggal mlayu,
[01:24.57]Mesakke uripmu..
[01:29.11]Saiki iki ono aku,
[01:32.83]Ora usah mikir liku-liku..
[01:37.49]Wis ben wae to mas..
[01:41.65]Saiki kowe karo aku,
[01:45.81]Ora mungkin aku ninggal mlayu..
[01:50.22]Ono sebabe i love you..
[01:56.75]
[02:08.96]>>>
[02:09.96]>>
[02:10.96]>
[02:11.96]Halo piye kabarmu,
[02:14.96]Uwis suwe ora ketemu..
[02:19.53]Sajak’e kok rodo kuru,
[02:23.26]Ono opo to mas..
[02:27.30]
[02:28.03]Ndek mbiyen sliramu ragu,
[02:31.33]Malah kowe milih kancaku..
[02:36.18]Saiki ditinggal mlayu,
[02:40.03]Mesakke uripmu..
[02:44.25]Saiki iki ono aku,
[02:47.91]Ora usah mikir liku-liku..
[02:52.82]Wis ben wae to mas..
[02:56.80]Saiki kowe karo aku,
[03:01.08]Ora mungkin aku ninggal mlayu..
[03:05.62]Ono sebabe i love you..
[03:11.95]
[03:24.01]>>>
[03:25.01]>>
[03:26.01]>
[03:27.01]Saiki iki ono aku,
[03:30.99]Ora usah mikir liku-liku..
[03:35.53]Wis ben wae to mas..
[03:39.56]Saiki kowe karo aku,
[03:43.72]Ora mungkin aku ninggal mlayu..
[03:48.13]Ono sebabe i love you..
[03:54.59]
[04:00.19]I love you..
[04:02.45]
[04:09.35]I love you..
[04:18.54]I love you..
[04:24.90]I love you..
[04:29.43]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s