Hallo Piye Kabarmu

Versi: Ratna Listy

Halo piye kabarmu,
Uwis suwe ora ketemu..
Sajak’e kok rodo kuru,
Ono opo to mas..

Ndek mbiyen sliramu ragu,
Malah kowe milih kancaku..
Saiki ditinggal mlayu,
Mesakke uripmu..

Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

reff:
Halo piye kabarmu,
Uwis suwe ora ketemu..
Sajak’e kok rodo kuru,
Ono opo to mas..

Ndek mbiyen sliramu ragu,
Malah kowe milih kancaku..
Saiki ditinggal mlayu,
Mesakke uripmu..

Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

reff:
Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

I love you..
I love you..
I love you..
I love you..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *