Ambyar

Versi: Maya Natasya

Haaa..haaa..haaa..

Meseseg nong njero ati,
Nahan kangen nyang riko..
Sing ono maning hang sun lakoni,
Mung ngangen tekan riko..

Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

reff:
Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

reff:
Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *