Sewu Roso (renosta)



Versi: Renosta

SEWU ROSO UGO ONO,
NALIKO NYAWANG SLIRAMU..
SEKO MOTO TRENYUH DODO,
SEJATINING AKU KE TAMAN ASMORO..

ELING TANSAH ELING,
ESEMMU PEPUJANING ATIKU..
KANGEN ROSO ING JRONING ATI,
MUGO ISO DADI SIJI..

SENAJAN AKU AMUNG ISO,
NYAWANG ING LAYAR KOCO..
KROSO UGO KERONTO-RONTO,
SLIRAMU KUNCENE WONG LIYO..

TRENYUH ATI IKI,
SLIRAMU ORA PERDULI..
JALARANING RA ONO ATI,
MUGO KOWE BUKAK ATI..

AKU RA NYONGKO,
KOYO NGENE BALESANMU..
LORONE ATIKU MOCO TULISANMU,
LORONE ATIKU..

SENAJAN ATI KERONTO-RONTO,
BREBES MILI KANTI NGELUS DODO..
BENDINO NGRASAKKE CIDRO,
NANGING RA BAKAL LUNTUR ATIKU..

TULUNG TOMPONEN IKI TRESNAKU,
NGRAJUT KATRESNANMU KARO AKU..
AKU TANSAH NUNGGU SLIRAMU,
MBUKAK ATIMU..

REFF:
ATIKU WIS SUMELEH MAPAN ATI LE NDELEH,
NGANGEN-ANGEN WEKTU KAPAN ISO NYANDING SLIRAMU..
NGOPO KOWE TEGO OPO KOWE WIS MATI ROSO,
SENAJAN AJUR ATI AKU NYOBA ISIH ISO NOMPO..

NOMPO KABEH IKINE DURUNG TIBO WEKTUNE,
NOTO ATI SABAR TEKANE TIBO WANCINE..
KOWE KARO ENGKO DADI SIJI,
BAKAL NGRAJUT KATRESNAN TULUS KO SAKJRONING ATI..

AKU RA NYONGKO,
KOYO NGENE BALESANMU..
LORONE ATIKU MOCO TULISANMU,
LORONE ATIKU..

SENAJAN ATI KERONTO-RONTO,
BREBES MILI KANTI NGELUS DODO..
BENDINO NGRASAKKE CIDRO,
NANGING RA BAKAL LUNTUR ATIKU..

TULUNG TOMPONEN IKI TRESNAKU,
NGRAJUT KATRESNANMU KARO AKU..
AKU TANSAH NUNGGU SLIRAMU,
MBUKAK ATIMU..

NGANTI NYOWO IKI WIS ILANG SEKO ROGONE,
NGANTI KABEH IKI WIS BALI NENG NGGON ASALE..
AKU MUNG BUTUH SIJI SING PERLU KOK RETENI,
AKU TRESNO KOWE KUKUH TETEG SEKO ATI..

SUK MARTAK ELING-ELING MUGO ROGO YO BELING,
NGOYOT MUNGSUH TEKAN SAK JRONING ATIKU..
TULU COBA RUNGOKNO JERIT TANGIS BATINKU,
TULUNG COBA RUNGOKNO AKU TRESNO SLIRAMU..

AKU RA NYONGKO,
KOYO NGENE BALESANMU..
LORONE ATIKU MOCO TULISANMU,
LORONE ATIKU..

SENAJAN ATI KERONTO-RONTO,
BREBES MILI KANTI NGELUS DODO..
BENDINO NGRASAKKE CIDRO,
NANGING RA BAKAL LUNTUR ATIKU..

TULUNG TOMPONEN IKI TRESNAKU,
NGRAJUT KATRESNANMU KARO AKU..
AKU TANSAH NUNGGU SLIRAMU,
MBUKAK ATIMU..

SENAJAN ATI KERONTO-RONTO,
BREBES MILI KANTI NGELUS DODO..
BENDINO NGRASAKKE CIDRO,
NANGING RA BAKAL LUNTUR ATIKU..

TULUNG TOMPONEN IKI TRESNAKU,
NGRAJUT KATRESNANMU KARO AKU..
AKU TANSAH NUNGGU SLIRAMU,
MBUKAK ATIMU..
——————–
[ver: lyrics]
[id: uwnakaci]
[ar: Renosta]
[ti: Sewu Roso]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:01.28]Sewu roso ugo ono,
[00:06.37]Naliko nyawang sliramu..
[00:09.48]Seko moto trenyuh dodo,
[00:13.08]Sejatining aku ke taman asmoro..
[00:17.11]Eling tansah eling,
[00:19.66]Esemmu pepujaning atiku..
[00:23.70]Kangen roso ing jroning ati,
[00:27.36]Mugo iso dadi siji..
[00:32.71]
[00:34.00]Sewu Roso – Renosta
[00:44.00]
[00:46.00]Senajan aku amung iso,
[00:48.73]Nyawang ing layar koco..
[00:52.22]Kroso ugo keronto-ronto,
[00:55.88]Sliramu kuncene wong liyo..
[01:00.10]Trenyuh ati iki,
[01:02.53]Sliramu ora perduli..
[01:06.25]Jalaraning ra ono ati,
[01:09.79]Mugo kowe bukak ati..
[01:16.01]Aku ra nyongko,
[01:17.37]Koyo ngene balesanmu..
[01:20.47]Lorone atiku moco tulisanmu,
[01:27.12]Lorone atiku..
[01:33.09]Senajan ati keronto-ronto,
[01:35.63]Brebes mili kanti ngelus dodo..
[01:39.30]Bendino ngrasakke cidro,
[01:42.08]Nanging ra bakal luntur atiku..
[01:46.68]Tulung tomponen iki tresnaku,
[01:49.61]Ngrajut katresnanmu karo aku..
[01:53.45]Aku tansah nunggu sliramu,
[01:57.18]Mbukak atimu..
[02:01.40]
[02:12.32]>>>
[02:13.32]>>
[02:14.32]>
[02:15.32]Atiku wis sumeleh mapan ati le ndeleh,
[02:17.98]Ngangen-angen wektu kapan iso nyanding sliramu..
[02:21.34]Ngopo kowe tego opo kowe wis mati roso,
[02:25.13]Senajan ajur ati aku nyoba isih iso nompo..
[02:29.35]Nompo kabeh ikine durung tibo wektune,
[02:32.58]Noto ati sabar tekane tibo wancine..
[02:36.12]Kowe karo engko dadi siji,
[02:39.10]Bakal ngrajut katresnan tulus ko sakjroning ati..
[02:43.26]Aku ra nyongko,
[02:46.12]Koyo ngene balesanmu..
[02:49.04]Lorone atiku moco tulisanmu,
[02:55.44]Lorone atiku..
[02:59.54]Senajan ati keronto-ronto,
[03:02.95]Brebes mili kanti ngelus dodo..
[03:07.67]Bendino ngrasakke cidro,
[03:10.60]Nanging ra bakal luntur atiku..
[03:15.06]Tulung tomponen iki tresnaku,
[03:18.23]Ngrajut katresnanmu karo aku..
[03:21.83]Aku tansah nunggu sliramu,
[03:25.80]Mbukak atimu..
[03:29.66]Nganti nyowo iki wis ilang seko rogone,
[03:32.26]Nganti kabeh iki wis bali neng nggon asale..
[03:36.06]Aku mung butuh siji sing perlu kok reteni,
[03:39.66]Aku tresno kowe kukuh teteg seko ati..
[03:43.01]Suk martak eling-eling mugo rogo yo beling,
[03:46.80]Ngoyot mungsuh tekan sak jroning atiku..
[03:49.84]Tulu coba rungokno jerit tangis batinku,
[03:53.63]Tulung coba rungokno aku tresno sliramu..
[03:57.36]Aku ra nyongko,
[03:59.60]Koyo ngene balesanmu..
[04:03.26]Lorone atiku moco tulisanmu,
[04:09.53]Lorone atiku..
[04:13.69]Senajan ati keronto-ronto,
[04:16.37]Brebes mili kanti ngelus dodo..
[04:21.64]Bendino ngrasakke cidro,
[04:25.06]Nanging ra bakal luntur atiku..
[04:29.16]Tulung tomponen iki tresnaku,
[04:32.32]Ngrajut katresnanmu karo aku..
[04:36.11]Aku tansah nunggu sliramu,
[04:40.02]Mbukak atimu..
[04:43.63]Senajan ati keronto-ronto,
[04:46.48]Brebes mili kanti ngelus dodo..
[04:50.28]Bendino ngrasakke cidro,
[04:52.94]Nanging ra bakal luntur atiku..
[04:57.60]Tulung tomponen iki tresnaku,
[05:00.84]Ngrajut katresnanmu karo aku..
[05:04.56]Aku tansah nunggu sliramu,
[05:08.35]Mbukak atimu..
[05:12.44]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s