Nundung Welase


Versi: Mahesa

Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo maning riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Kariyo getun,
Sun kenal riko..
Barang wis kadung dadi demenane,
Tibane mung manis omonge..

Janji mung terus janji,
Keliwat seru ngapusi..
Sun sabari tuwas ngloro ati,
Bangur sun golet ganti..

reff:
Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..

Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..

reff:
Janji mung terus janji,
Keliwat seru ngapusi..
Sun sabari tuwas ngloro ati,
Bangur sun golet ganti..

reff:
Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..

Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *