Tikungan Tajam (nunung alvi)



Versi: Nunung Alvi

Masih kebayang waktu pisahan,
Kakang janji ngomong arep setia..
Tapi barang teka ning taiwan,
Janjine sampean ora nyata..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

reff:
Werua mengkenen sun emong ditinggal,
Najan urip selalu kesusahan..

Daripada urip serba kecukupan,
Tapi kakange due wong wadon liyan..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

reff:
Werua mengkenen sun emong ditinggal,
Najan urip selalu kesusahan..

Daripada urip serba kecukupan,
Tapi kakange due wong wadon liyan..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..
——————–
[ver: lyrics]
[id: aolqksci]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Tikungan Tajam]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:00.05]Tikungan Tajam
[00:00.05]by: Nunung Alvi
[00:53.05]
[00:55.05]>>>
[00:56.05]>>
[00:57.05]>
[00:58.05]Masih kebayang waktu pisahan,
[01:04.35]Kakang janji ngomong arep setia..
[01:11.40]Tapi barang teka ning taiwan,
[01:18.73]Janjine sampean ora nyata..
[01:26.18]
[01:32.39]Kakang wis kenang tikungan tajam,
[01:38.73]Karo wadon sing ana ning taiwan..
[01:46.05]Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
[01:53.38]Sampe tega kakang khianati cinta..
[02:02.67]
[02:28.66]>>>
[02:29.66]>>
[02:30.66]>
[02:31.66]Werua mengkenen sun emong ditinggal,
[02:38.66]Najan urip selalu kesusahan..
[02:45.70]
[02:53.59]Daripada urip serba kecukupan,
[03:00.23]Tapi kakange due wong wadon liyan..
[03:07.88]Kakang wis kenang tikungan tajam,
[03:14.59]Karo wadon sing ana ning taiwan..
[03:22.22]Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
[03:29.37]Sampe tega kakang khianati cinta..
[03:37.57]
[04:04.07]>>>
[04:05.07]>>
[04:06.07]>
[04:07.07]Werua mengkenen sun emong ditinggal,
[04:13.53]Najan urip selalu kesusahan..
[04:21.54]
[04:28.93]Daripada urip serba kecukupan,
[04:35.88]Tapi kakange due wong wadon liyan..
[04:44.14]Kakang wis kenang tikungan tajam,
[04:50.36]Karo wadon sing ana ning taiwan..
[04:57.68]Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
[05:05.02]Sampe tega kakang khianati cinta..
[05:13.71]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s