Tikungan Tajam (nunung alvi)

Versi: Nunung Alvi

Masih kebayang waktu pisahan,
Kakang janji ngomong arep setia..
Tapi barang teka ning taiwan,
Janjine sampean ora nyata..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

reff:
Werua mengkenen sun emong ditinggal,
Najan urip selalu kesusahan..

Daripada urip serba kecukupan,
Tapi kakange due wong wadon liyan..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

reff:
Werua mengkenen sun emong ditinggal,
Najan urip selalu kesusahan..

Daripada urip serba kecukupan,
Tapi kakange due wong wadon liyan..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *