Kertas Putih



Versi: Maya Natasya

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..
Sampek kapan ndane sun nganteni..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lowskqci]
[ar: Maya Natasya]
[ti: Kertas Putih]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.04]Kertas Putih
[00:00.04]by: Maya Natasya
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Cerito iki mung riko hang ngerti,
[00:43.04]Hang magih kesimpen nong njero ati..
[00:50.79]Coretan kepampang ring kertas putih,
[00:57.49]Ngukir riwayat hang sing ono gambare..
[01:07.49]
[01:09.64]Wis sing gaduk maning isun gayuh,
[01:16.98]Kerono welas iki wis sing wutuh..
[01:24.80]Ilang gambare ugo ceritane,
[01:31.69]Saikine riko sing ono kabare..
[01:41.69]
[02:11.06]>>>
[02:12.06]>>
[02:13.06]>
[02:14.06]Sak temene paran hang nggarai,
[02:21.46]Sing ono jalaran hang ngawiti..
[02:28.76]Sabendino mung biso nyuworo ati,
[02:36.33]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[02:44.29]
[02:51.86]Cerito iki mung riko hang ngerti,
[02:59.31]Hang magih kesimpen nong njero ati..
[03:07.27]Coretan kepampang ring kertas putih,
[03:14.40]Ngukir riwayat hang sing ono gambare..
[03:24.22]
[03:26.79]Wis sing gaduk maning isun gayuh,
[03:34.25]Kerono welas iki wis sing wutuh..
[03:42.01]Ilang gambare ugo ceritane,
[03:48.66]Saikine riko sing ono kabare..
[03:59.22]
[04:28.00]>>>
[04:29.00]>>
[04:30.00]>
[04:31.00]Sak temene paran hang nggarai,
[04:38.80]Sing ono jalaran hang ngawiti..
[04:45.93]Sabendino mung biso nyuworo ati,
[04:53.58]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[05:01.59]Sak temene paran hang nggarai,
[05:08.72]Sing ono jalaran hang ngawiti..
[05:16.25]Sabendino mung biso nyuworo ati,
[05:23.82]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[05:31.40]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[05:45.25]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s