Kertas Putih


Versi: Maya Natasya

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *