Pujane Ati (mahesa)

Versi: Mahesa ft. Caroline

Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..

Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..

reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

reff:
Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..

Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..

reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *