Pujane Ati (mahesa)



Versi: Mahesa ft. Caroline

Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..

Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..

reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

reff:
Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..

Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..

reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..
———————
[ver: lyrics]
[id: kqzhicci]
[ar: Mahesa ft. Caroline]
[ti: Pujane Ati]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:58]
[00:00.02]Pujane Ati
[00:00.02]by: Mahesa ft. Caroline
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Sing ono hang sun welasi,
[00:38.45]Pr: Sing ono hang sun demeni..
[00:45.28]Pr: Sing ono maning hang sun aboti,
[00:52.36]Pr: Yo mung riko hang sun kangeni..
[01:00.37]
[01:02.06]Lk: Riko hang dadi pujane ati,
[01:09.01]Lk: Riko hang dadi kembange ati..
[01:15.65]Lk: Riko hang dadi kudangane ati,
[01:22.55]Lk: Mung riko hang sun sayangi..
[01:29.81]
[01:57.10]>>>
[01:58.10]>>
[01:59.10]>
[02:00.10]Pr: Sun kepingin sabendino bareng riko,
[02:07.10]Pr: Sun kepingin turu semende dadan riko..
[02:13.94]Pr: Sandingen lan peluken awak iki,
[02:20.40]Pr: Myakne bungah lan tentrem noring ati..
[02:29.40]
[02:31.26]Lk: Mareko kene yo mareko,
[02:37.91]Lk: Sun sanding lan sun peluk riko..
[02:44.68]Lk: Ojo sampek atin riko gelo,
[02:51.20]Lk: Myakne katon padange dunyo..
[02:58.22]
[03:10.04]>>>
[03:11.04]>>
[03:12.04]>
[03:13.04]Pr: Sing ono hang sun welasi,
[03:19.34]Pr: Sing ono hang sun demeni..
[03:25.93]Pr: Sing ono maning hang sun aboti,
[03:33.31]Pr: Yo mung riko hang sun kangeni..
[03:41.45]
[03:43.68]Lk: Riko hang dadi pujane ati,
[03:49.84]Lk: Riko hang dadi kembange ati..
[03:56.60]Lk: Riko hang dadi kudangane ati,
[04:03.56]Lk: Mung riko hang sun sayangi..
[04:10.39]
[04:38.03]>>>
[04:39.03]>>
[04:40.03]>
[04:41.03]Pr: Sun kepingin sabendino bareng riko,
[04:48.09]Pr: Sun kepingin turu semende dadan riko..
[04:55.02]Pr: Sandingen lan peluken awak iki,
[05:01.23]Pr: Myakne bungah lan tentrem noring ati..
[05:08.93]
[05:11.61]Lk: Mareko kene yo mareko,
[05:18.75]Lk: Sun sanding lan sun peluk riko..
[05:25.70]Lk: Ojo sampek atin riko gelo,
[05:32.47]Lk: Myakne katon padange dunyo..
[05:39.12]Pr: Sun kepingin sabendino bareng riko,
[05:45.64]Pr: Sun kepingin turu semende dadan riko..
[05:52.97]Pr: Sandingen lan peluken awak iki,
[05:59.06]Pr: Myakne bungah lan tentrem noring ati..
[06:08.74]Lk: Mareko kene yo mareko,
[06:15.89]Lk: Sun sanding lan sun peluk riko..
[06:23.65]Lk: Ojo sampek atin riko gelo,
[06:30.48]Lk: Myakne katon padange dunyo..
[06:37.01]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s