Mangan Kacang

Versi: Ita DK

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..

Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

reff:
Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

reff:
Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *