Mangan Kacang



Versi: Ita DK

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..

Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

reff:
Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

reff:
Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..
——————–
[ar: Ita DK]
[ti: Mangan Kacang]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 06:05]
[id: qzilunci]
[00:00.03]Mangan Kacang
[00:00.03]by: Ita DK
[00:47.03]
[00:49.03]>>>
[00:50.03]>>
[00:51.03]>
[00:52.03]Nalika waktu demenan,
[00:57.38]Ngucap janji bli bakal pisahan..
[01:04.43]Jare ngomong arep sayang,
[01:10.87]Arep eman sampe akhiring jaman..
[01:17.84]
[01:28.93]Tapi terhalang wong tuwa,
[01:34.69]Cinta kula sing akhire pisah..
[01:41.61]Tanpa salah tanpa dosa,
[01:48.04]Kakang tega sun ditinggal lunga..
[01:55.14]
[02:22.00]>>>
[02:23.00]>>
[02:24.00]>
[02:25.00]Wong lanang kebangeten,
[02:30.60]Lagi demen sun ditinggalaken..
[02:37.79]Bli due perasaan,
[02:44.13]Ning wong wadon
[02:46.58]sing lagi kasmaran..
[02:50.80]
[02:58.81]Peribasa wong mangan kacang,
[03:04.26]Isi dipangan kulit dibuang..
[03:11.64]Dasar watek wong lanang,
[03:17.70]Isane mung gampang gawe wirang..
[03:24.55]
[03:25.17]Tapi terhalang wong tuwa,
[03:31.05]Cinta kula sing akhire pisah..
[03:38.07]Tanpa salah tanpa dosa,
[03:44.35]Kakang tega sun ditinggal lunga..
[03:50.37]
[04:18.04]>>>
[04:19.04]>>
[04:20.04]>
[04:21.04]Wong lanang kebangeten,
[04:26.52]Lagi demen sun ditinggalaken..
[04:33.97]Bli due perasaan,
[04:39.87]Ning wong wadon
[04:42.66]sing lagi kasmaran..
[04:46.71]
[04:54.84]Peribasa wong mangan kacang,
[05:00.18]Isi dipangan kulit dibuang..
[05:07.32]Dasar watek wong lanang,
[05:13.47]Isane mung gampang gawe wirang..
[05:19.62]
[05:21.09]Nalika waktu demenan,
[05:27.07]Ngucap janji bli bakal pisahan..
[05:34.08]Jare ngomong arep sayang,
[05:40.48]Arep eman sampe akhiring jaman..
[05:46.32]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s