Nggendong Ayang Ayang



Versi: Catur Arum

Mung riko,
Yo mung riko siji-sijine aran..
Mung riko,
Hang ono ring njero angenan..

Kirane biso tah sun,
Nggagas welas noring sanubarin riko..

Mung riko,
Mestine riko ngerti isun..
Mung riko,
Apuwo sun magih nganteni..

Paran tah sak temene,
Mungguh ngambang riko nganggep awak isun..
Mung riko..

reff:
Tapi apuwo,
Seperene durung sun temokno..
Aran welas noring atin riko,
Opo mulo welase sing ono..

Lamuno keneng,
Nak sun gendong ayang-ayang riko..
Myakne lego ugo dadi tombo,
Sawan tangis hang nong atin kulo..

Mung riko,
Mestine riko ngerti isun..
Mung riko,
Apuwo sun magih nganteni..

Paran tah sak temene,
Mungguh ngambang riko nganggep awak isun..
Mung riko..

reff:
Tapi apuwo,
Seperene durung sun temokno..
Aran welas noring atin riko,
Opo mulo welase sing ono..

Lamuno keneng,
Nak sun gendong ayang-ayang riko..
Myakne lego ugo dadi tombo,
Sawan tangis hang nong atin kulo..

Aju kelendi yoro awak isun,
Kadhung riko magih sing demen nong isun..
Sun kuatir nawi-nawi serngenge pisan,
Milu sing demen nong isun..
———————
[ver: lyrics]
[id: nbakunci]
[ar: Catur Arum]
[ti: Nggendong Ayang Ayang]
[al: Keroncong Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:23]
[00:00.04]Nggendong Ayang Ayang
[00:00.04]by: Catur Arum
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Mung riko,
[00:35.32]Yo mung riko siji-sijine aran..
[00:44.14]Mung riko,
[00:50.47]Hang ono ring njero angenan..
[00:56.81]
[00:59.23]Kirane biso tah sun,
[01:04.70]Nggagas welas noring sanubarin riko..
[01:12.77]Mung riko,
[01:18.80]Mestine riko ngerti isun..
[01:26.13]Mung riko,
[01:33.70]Apuwo sun magih nganteni..
[01:40.10]
[01:43.20]Paran tah sak temene,
[01:48.12]Mungguh ngambang
[01:51.09]riko nganggep awak isun..
[01:57.61]Mung riko..
[02:01.77]
[02:16.05]>>>
[02:17.05]>>
[02:18.05]>
[02:19.05]Tapi apuwo,
[02:24.35]Seperene durung sun temokno..
[02:32.53]Aran welas noring atin riko,
[02:38.86]Opo mulo welase sing ono..
[02:45.76]
[02:48.00]Lamuno keneng,
[02:53.40]Nak sun gendong ayang-ayang riko..
[03:00.98]Myakne lego ugo dadi tombo,
[03:07.63]Sawan tangis hang nong atin kulo..
[03:14.83]
[03:24.20]Mung riko,
[03:30.11]Mestine riko ngerti isun..
[03:37.81]Mung riko,
[03:44.39]Apuwo sun magih nganteni..
[03:51.26]
[03:53.93]Paran tah sak temene,
[03:59.33]Mungguh ngambang
[04:02.07]riko nganggep awak isun..
[04:07.59]Mung riko..
[04:13.12]
[04:27.03]>>>
[04:28.03]>>
[04:29.03]>
[04:30.03]Tapi apuwo,
[04:35.38]Seperene durung sun temokno..
[04:43.06]Aran welas noring atin riko,
[04:49.52]Opo mulo welase sing ono..
[04:56.35]
[04:59.27]Lamuno keneng,
[05:03.80]Nak sun gendong ayang-ayang riko..
[05:11.01]Myakne lego ugo dadi tombo,
[05:18.21]Sawan tangis hang nong atin kulo..
[05:25.54]
[05:33.09]Aju kelendi yoro awak isun,
[05:41.69]Kadhung riko magih sing demen nong isun..
[05:50.07]Sun kuatir nawi-nawi serngenge pisan,
[05:59.70]Milu sing demen nong isun..
[06:04.42]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s