Nggendong Ayang Ayang

Versi: Catur Arum

Mung riko,
Yo mung riko siji-sijine aran..
Mung riko,
Hang ono ring njero angenan..

Kirane biso tah sun,
Nggagas welas noring sanubarin riko..

Mung riko,
Mestine riko ngerti isun..
Mung riko,
Apuwo sun magih nganteni..

Paran tah sak temene,
Mungguh ngambang riko nganggep awak isun..
Mung riko..

reff:
Tapi apuwo,
Seperene durung sun temokno..
Aran welas noring atin riko,
Opo mulo welase sing ono..

Lamuno keneng,
Nak sun gendong ayang-ayang riko..
Myakne lego ugo dadi tombo,
Sawan tangis hang nong atin kulo..

Mung riko,
Mestine riko ngerti isun..
Mung riko,
Apuwo sun magih nganteni..

Paran tah sak temene,
Mungguh ngambang riko nganggep awak isun..
Mung riko..

reff:
Tapi apuwo,
Seperene durung sun temokno..
Aran welas noring atin riko,
Opo mulo welase sing ono..

Lamuno keneng,
Nak sun gendong ayang-ayang riko..
Myakne lego ugo dadi tombo,
Sawan tangis hang nong atin kulo..

Aju kelendi yoro awak isun,
Kadhung riko magih sing demen nong isun..
Sun kuatir nawi-nawi serngenge pisan,
Milu sing demen nong isun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *