Ilang Welas Ilang Roso


Versi: Caroline

ONO PARAN RIKO TEKO,
KADHUNG JARE WIS DUWE WONG LIYO..
ONO PARAN RIKO TAKON,
DUNG MULO WELAS IKI SING KELAKON..

JALUK TULUNG LALEKNO,
ARAN ISUN NONG ATIN RIKO..
JANJI MANIS KOYO MADU,
TIBANE MUNG NGGAWE ATI TATU..

reff:
ILANG WELAS ILANG ROSO,
BANGUR NYINGKRIO HANG ADOH..
OJO MANING RIKO TEKO,
WIS SUN TUTUP ATI IKI KANGGO RIKO..

JALUK TULUNG LALEKNO,
ARAN ISUN NONG ATIN RIKO..
JANJI MANIS KOYO MADU,
TIBANE MUNG NGGAWE ATI TATU..

reff:
ILANG WELAS ILANG ROSO,
BANGUR NYINGKRIO HANG ADOH..
OJO MANING RIKO TEKO,
WIS SUN TUTUP ATI IKI..

ILANG WELAS ILANG ROSO,
BANGUR NYINGKRIO HANG ADOH..
OJO MANING RIKO TEKO,
WIS SUN TUTUP ATI IKI KANGGO RIKO..
KANGGO RIKO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *