Andon Nginep



Versi: Astri CN

Arep takon takon ning sapa,
Apa kudu takon ning tangga..
Rong dina rong bengi wong lanang bli balik,
Kula watir ana sing nyulik..

Bokat laki laki bli eling,
Sifat bengen wis kambuh maning..
Sering keluyuran sing gawe les-lesan,
Andon nginep ning wadon liyan..

reff:
Bli keitungan kula kelangan laki,
Duh gawe dugal gawe kaku ning ati..

Sun watir pisan laki wis ora eling,
Due slingkuhan due demenan maning..
Wis due demenan maning..

Bokat laki laki bli eling,
Sifat bengen wis kambuh maning..
Sering keluyuran sing gawe les-lesan,
Andon nginep ning wadon liyan..

reff:
Bli keitungan kula kelangan laki,
Duh gawe dugal gawe kaku ning ati..

Sun watir pisan laki wis ora eling,
Due slingkuhan due demenan maning..
Wis due demenan maning..

Arep takon takon ning sapa,
Apa kudu takon ning tangga..
Rong dina rong bengi wong lanang bli balik,
Kula watir ana sing nyulik..
———————
[ver: lyrics]
[id: nhaaulci]
[ar: Astri CN]
[ti: Andon Nginep]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:08]
[00:00.03]Andon Nginep
[00:00.03]by: Astri CN
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Arep takon takon ning sapa,
[00:36.53]Apa kudu takon ning tangga..
[00:43.05]Rong dina rong bengi
[00:46.25]wong lanang bli balik,
[00:49.91]Kula watir ana sing nyulik..
[00:55.05]
[01:09.96]Bokat laki laki bli eling,
[01:15.49]Sifat bengen wis kambuh maning..
[01:21.84]Sering keluyuran
[01:25.08]sing gawe les-lesan,
[01:28.67]Andon nginep ning wadon liyan..
[01:34.99]
[02:00.02]>>>
[02:01.02]>>
[02:02.02]>
[02:03.02]Bli keitungan
[02:05.79]kula kelangan laki,
[02:09.19]Duh gawe dugal
[02:13.20]gawe kaku ning ati..
[02:17.77]
[02:31.57]Sun watir pisan
[02:34.64]laki wis ora eling,
[02:38.16]Due slingkuhan
[02:41.25]due demenan maning..
[02:46.09]Wis due demenan maning..
[02:53.11]
[02:54.19]Bokat laki laki bli eling,
[03:00.00]Sifat bengen wis kambuh maning..
[03:06.27]Sering keluyuran
[03:09.50]sing gawe les-lesan,
[03:13.04]Andon nginep ning wadon liyan..
[03:19.06]
[03:44.02]>>>
[03:45.02]>>
[03:46.02]>
[03:47.02]Bli keitungan
[03:50.41]kula kelangan laki,
[03:53.80]Duh gawe dugal
[03:57.09]gawe kaku ning ati..
[04:01.68]
[04:16.03]Sun watir pisan
[04:18.64]laki wis ora eling,
[04:22.30]Due slingkuhan
[04:25.66]due demenan maning..
[04:30.44]Wis due demenan maning..
[04:36.59]
[04:39.02]Arep takon takon ning sapa,
[04:44.61]Apa kudu takon ning tangga..
[04:50.93]Rong dina rong bengi
[04:54.23]wong lanang bli balik,
[04:57.70]Kula watir ana sing nyulik..
[05:03.72]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s