Andon Nginep

“Andon Nginep” Versi Astri CN

Arep takon takon ning sapa,
Apa kudu takon ning tangga..
Rong dina rong bengi wong lanang bli balik,
Kula watir ana sing nyulik..

Bokat laki laki bli eling,
Sifat bengen wis kambuh maning..
Sering keluyuran sing gawe les-lesan,
Andon nginep ning wadon liyan..

reff:
Bli keitungan kula kelangan laki,
Duh gawe dugal gawe kaku ning ati..

Sun watir pisan laki wis ora eling,
Due slingkuhan due demenan maning..
Wis due demenan maning..

Bokat laki laki bli eling,
Sifat bengen wis kambuh maning..
Sering keluyuran sing gawe les-lesan,
Andon nginep ning wadon liyan..

reff:
Bli keitungan kula kelangan laki,
Duh gawe dugal gawe kaku ning ati..

Sun watir pisan laki wis ora eling,
Due slingkuhan due demenan maning..
Wis due demenan maning..

Arep takon takon ning sapa,
Apa kudu takon ning tangga..
Rong dina rong bengi wong lanang bli balik,
Kula watir ana sing nyulik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *