Ra Jodo

“RA JODO” Versi RapX

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..
Kelingan tresnaku ora direstui..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *