Ra Jodo



Versi: RapX

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..
Kelingan tresnaku ora direstui..
——————
[ver: lyrics]
[id: nnaoulci]
[ar: RapX]
[ti: Ra Jodo]
[al: Hip Hop Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:00.05]Ra Jodo – RapX
[00:05.05]
[00:07.05]Maafkanku kali ini harus pergi,
[00:13.65]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[00:20.02]Banyu moto iki mili nguras ati,
[00:27.41]Kelingan tresnaku ora direstui..
[00:33.78]
[00:35.90]Mama papa maafkan aku yang tak bisa
[00:38.89]Membawa calon mantumu mulih,
[00:41.08]Mergo anakmu iki ra diparingi restu
[00:44.39]Marang calon besanmu..
[00:48.32]Sak tenane ati iki loro loro loro,
[00:51.62]Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
[00:55.06]Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
[00:58.36]Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..
[01:04.17]Nyeseg jejeg nong ati nyakseni kowe rabi,
[01:10.16]Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo..
[01:18.33]Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
[01:21.83]Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
[01:25.33]Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
[01:29.26]Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..
[01:34.69]Maafkanku kali ini harus pergi,
[01:41.06]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[01:47.92]Banyu moto iki mili nguras ati,
[01:54.35]Kelingan tresnaku ora direstui..
[02:00.84]
[02:27.99]>>>
[02:28.99]>>
[02:29.99]>
[02:30.99]Mama papa maafkan aku yang tak bisa
[02:33.09]Membawa calon mantumu mulih,
[02:36.03]Mergo anakmu iki ra diparingi restu
[02:39.46]Marang calon besanmu..
[02:43.20]Sak tenane ati iki loro loro loro,
[02:46.51]Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
[02:50.00]Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
[02:53.62]Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..
[02:59.18]Nyeseg jejeg nong ati nyakseni kowe rabi,
[03:05.29]Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo..
[03:13.47]Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
[03:16.52]Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
[03:20.39]Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
[03:23.89]Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..
[03:29.38]Maafkanku kali ini harus pergi,
[03:35.70]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[03:42.56]Banyu moto iki mili nguras ati,
[03:49.24]Kelingan tresnaku ora direstui..
[03:55.98]
[04:21.04]>>>
[04:22.04]>>
[04:23.04]>
[04:24.04]Maafkanku kali ini harus pergi,
[04:30.72]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[04:37.65]Banyu moto iki mili nguras ati,
[04:44.33]Kelingan tresnaku ora direstui..
[04:51.25]Kelingan tresnaku ora direstui..
[04:58.12]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s