Welas Suci (auliya maya)


Versi: Auliya Maya

Welas suci hang sun duweni,
Setuluse ati mung kanggo riko..
Kadhung sun adoh nong awak riko,
Roso welas iki roso kangen iki,
Apuwo kari gedigi..

Opo welas iki biso bareng selawase,
Opo mung cumo biso dadi angenan..
Isun pingin terus bareng riko selawase,
Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..

reff:
Ha ha ha ha.. haha hahaha..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne biso sun adepi hang dadi gudhane ati..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne sun terus biso nyanding riko hang sun welasi..

reff:
Opo welas iki biso bareng selawase,
Opo mung cumo biso dadi angenan..
Isun pingin terus bareng riko selawase,
Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..

Ha ha ha ha.. haha hahaha..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne biso sun adepi hang dadi gudhane ati..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne sun terus biso nyanding riko hang sun welasi..
Myakne sun terus biso nyanding riko hang sun welasi..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *