Welas Suci (auliya maya)



Versi: Auliya Maya

Welas suci hang sun duweni,
Setuluse ati mung kanggo riko..
Kadhung sun adoh nong awak riko,
Roso welas iki roso kangen iki,
Apuwo kari gedigi..

Opo welas iki biso bareng selawase,
Opo mung cumo biso dadi angenan..
Isun pingin terus bareng riko selawase,
Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..

reff:
Ha ha ha ha.. haha hahaha..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne biso sun adepi hang dadi gudhane ati..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne sun terus biso nyanding riko hang sun welasi..

reff:
Opo welas iki biso bareng selawase,
Opo mung cumo biso dadi angenan..
Isun pingin terus bareng riko selawase,
Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..

Ha ha ha ha.. haha hahaha..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne biso sun adepi hang dadi gudhane ati..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne sun terus biso nyanding riko hang sun welasi..
Myakne sun terus biso nyanding riko hang sun welasi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: wbuouoci]
[ar: Auliya Maya]
[ti: Welas Suci]
[al: Keroncong Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:00.02]Welas Suci
[00:00.02]by: Auliya Maya
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Welas suci hang sun duweni,
[00:43.12]Setuluse ati mung kanggo riko..
[00:53.59]Kadhung sun adoh nong awak riko,
[01:01.28]Roso welas iki roso kangen iki,
[01:09.67]Apuwo kari gedigi..
[01:17.38]
[01:18.61]Opo welas iki biso bareng selawase,
[01:25.26]Opo mung cumo biso dadi angenan..
[01:34.52]Isun pingin terus bareng riko selawase,
[01:42.09]Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..
[01:50.35]
[02:05.01]>>>
[02:06.01]>>
[02:07.01]>
[02:08.01]Ha ha ha ha.. haha hahaha..
[02:22.15]
[02:24.88]Duh gusti kuatno ati iki,
[02:32.27]Myakne biso sun adepi
[02:36.00]hang dadi gudhane ati..
[02:40.66]Duh gusti kuatno ati iki,
[02:48.92]Myakne sun terus biso nyanding
[02:52.77]riko hang sun welasi..
[02:56.87]
[03:04.60]>>>
[03:05.60]>>
[03:06.60]>
[03:07.60]Opo welas iki biso bareng selawase,
[03:14.31]Opo mung cumo biso dadi angenan..
[03:23.18]Isun pingin terus bareng riko selawase,
[03:31.08]Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..
[03:39.02]
[03:41.07]Ha ha ha ha.. haha hahaha..
[03:55.80]
[03:57.79]Duh gusti kuatno ati iki,
[04:04.61]Myakne biso sun adepi
[04:08.34]hang dadi gudhane ati..
[04:13.06]Duh gusti kuatno ati iki,
[04:21.33]Myakne sun terus biso nyanding
[04:24.86]riko hang sun welasi..
[04:29.59]Myakne sun terus biso nyanding
[04:33.37]riko hang sun welasi..
[04:39.27]
————–
Preview:

Advertisements

One thought on “Welas Suci (auliya maya)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s